Komprimeringsverktøy

Enkelt å drifte og vedlikeholde.

Hitachi og Nasta har gleden av å presentere den nye serien lett komprimeringsutstyr. Oversikt over hele spekteret finner du i følgende brosjyre: Line-up Hitachi Kompaktutstyr.

Stangstyrt vals: 

Den svært produktive maskinen er egnet for en rekke småskalajobber, inkludert valsing av asfalt og sand. Den er konstruert for enkel betjening. Hitachivalsen har førsteklasses ytelse og kvalitet, takket være direkte tilknytning mellom hydraulikkmotorene og trommelen – uten at det krever et reduksjonsgirsystem.

Med trommelbredde på bare 650 mm er maskinen svært enkel å manøvrere. Stort lineært trykk gir optimal ytelse og kraftig komprimering. I tillegg sikrer den lave maskinhøyden at operatøren har god sikt og et sikkert arbeidsmiljø. Energien overføres fra motorrotasjonen til hydraulikkpumpen gjennom reimen som driver motorene i hver trommel. Ved hjelp av FNR-spaken kan operatøren enkelt justere flyten av hydraulikkvæske, og endre kjøreretningen. Vedlikehold utføres raskt og enkelt takket være et panel over motoren. Praktisk tilgang til motoren reduserer servicetiden. Den uttrekkbare spylerslangen er et enkelt og effektivt rengjøringsverktøy. Vanntanken har en kapasitet på 35 liter, og sikrer dermed tilgjengelig rengjøring- væske på stedet. Av andre praktiske løsninger kan nevnes en stor åpning for løfting, slik at transport mellom arbeidssteder blir enkel, samt en praktisk plassert parkeringsbrems og stoppknapp. “Den stangstyrte TMR65KDS- valsen har den samme høye kvaliteten, påliteligheten og totalytelsen som eiere av andre anleggsmaskiner fra Hitachi kjenner godt til”, sier Katsutoshi Tahara, product specialist hos Hitachi. “Maskinen er enkel å bruke, og er utviklet for å være mer produktiv takket være en rekke tidsbesparende funksjoner”.

Les mer om stangstyrte valser i brosjyren Hitachi_vibrovals

Reverserbare vibroplater:

Et annet tilskudd i serien er reverserbare vibroplater. Les mer om den i brosjyren Hitachi reversible vibratorplater

Vibrostamper: 

Sist ut i rekken av produkstspekteret er vibrostamper. Les mer om dem i brosjyren HitachiRammers

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Begynn å skrive og press Enter for å søke