Vi er stolte over å kunne presentere den nye serien med Zaxis-minigravere fra Hitachi. De er de minste av sitt slag, men de er likevel utrolig kraftige, raske og energieffektive.

Vi har latt oss inspirere av dine visjoner og utviklet designen for minigraverne våre deretter. Uansett hvor du arbeider, enten det er generell graving, veibygging, jordflytting, grøftegraving eller til og med riving – vil de nye Zaxis-5-minigraverne overstige forventningene dine.

Utviklingsteamet til Hitachi lyttet til behovene til kundene våre før de utviklet denne serien med utrolig allsidige, komfortable og vedlikeholdsvennlige maskiner, som har en konsekvent høy ytelse på ethvert arbeidssted. De bygget videre på Hitachis omdømme for pålitelighet og holdbarhet og integrerte funksjoner som maksimerer tilgjengelighet og øker lønnsomheten. Legg til Hitachis ettermarkedsservice, Support Chain, og du kan være sikker på at de nye Zaxis-5-minigraverne blir verdifulle ressurser for bedriften.

Les mer om de nye minigraverne i denne brosjyren »

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search