Nasta AS i Larvik er nå sertifisert som Miljøfyrtårn.

Det forplikter og vi er stolte over å ha mottatt et sertifikat som dokumenterer miljøinnsats og samfunnsansvar.

Kunder, konkurrenter og leverandører er i ferd med å bli adskillig mer fokusert på miljø enn tidligere. Vi tror at ved å benytte systemene og kunnskapen som stiftelsen Miljøfyrtårn bidrar med, kan vi på Nasta AS bli bedre til å motvirke negative konsekvenser av vår virksomhet, samtidig som vi kan utnytte potensialet for gjenvinning, besparelser og forenkling. Folkene på Nasta AS ønsker å vise deg at vi kan ta grep for å forbedre oss, selv om vi i årevis har vært opptatt av sikkerhet, helse og miljø. Den jobben har vi begynt på.

Nasta AS har landsdekkende systemer for sikkerhet, helse og miljø, og uansett hvor i landet du kjøper tjenester av oss vil du få samme kvalitet på dette. Foreløpig gjelder sertifiseringen for all virksomhet som er underlagt Nasta AS hovedavdeling i Larvik.

Les mer om miljøfyrtårn på http://www.miljofyrtarn.no/

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search