Maskingrossisternes Forening (MGF) arrangerer for 14. gang nordens største anleggsmesse. Det er bare å sette i gang planleggingen til bransjefesten.

Nasta har en stand på 2600 m2 (stand D10), og stiller med et bredt utvalg fra vårt produktspekter. I denne utgaven av Nasta Nytt fokuserer vi på det du får oppleve når du besøker oss på Vei og Anlegg i mai.  Vi vil få flere nyheter direkte fra anleggsmaskinmessen Intermat, som arrangeres i Paris i slutten av april. Deriblant den helt nye Bell B50E, verdens største rammestyrte dumper. Den nye tipptrucken EH1100 fra Hitachi gjør også en norgespremiere. Dermed får du oppleve både rammestyrt og hjulstyrt dumper hos Nasta på Vei & Anlegg.

Er du fører av en Bell eller Hitachimaskin kan du melde deg inn i vår nye førerklubb, Nasta Driver. Vi er i år spesielt heldige, og får en Hitachi simulator. Dermed vil store og små kunne få en smakebit av hvordan det å kjøre en Hitachi fortoner seg. Torsdag arrangerer MGF en skoledag hvor elever fra hele landet er invitert. Under foredraget får man blant annet treffe Håkon Seierstad, som forteller om sin hverdag som lærling i Nasta. Mer informasjon om skoledagen finner du på www.veioganlegg2015.no.

Vår utstyrs- og deleavdeling stiller med et stort utvalg.  Du vil få se og teste de nye vibroplatene fra HCME. I tillegg: HSP tømmer- og sorteringsklyper, Nasta grave- og pusseskuffer, MSB hammere, understell, gummikjeder, lysrigg, samt en rekke stæsj til din maskin.

Nastashop.no er på plass med salg av klær, modeller og andre effekter. Her kan du kjøpe Hitachi-, Bell- og Nastaeffekter til messepriser. I tillegg til nyheter som Hitachi badeshorts, boxershorts og ny PC-sekk, vil også effekter med vår nye maskot “Hitachoo” være tilgjengelig for salg. Hitachoo, samt samarbeidet med Vinni og brødrene Lundefaret, kan du lese mer om her ».

I tillegg vil Nasta selvfølgelig stille med et bredt spekter av maskiner: 

Minigravere: ZX33-5, ZX38-5, ZX55-5 og ZX65USB-5.

Beltegravere: ZX85US-5, ZX135US-5, ZX210LC-5, ZX225USR-5, ZX290LC-5 og ZX870LCR-5.

Hjulgravere: ZX140W-5 og ZX170W-5.

Hjullastere: ZW140-5, ZW310-5 og ZW550-5.

Dumpere: B50D og EH1100-5.

På et 100m2 stort demoområde vil du få anledning til å prøvekjøre våre populære modeller ZX85US-5 og ZX250LC-5. Teknisk avdeling vil være representert både på stand og demoområdet for å svare på alt som måtte dukke opp av tricky spørsmål.

Vår spesialproduksjonsavdeling vil dessuten stille med utvalgte spesialmaskiner,  ZX470-5 såkalt High Reach, ZX135US-5 skogsmaskin og hele to jernbanemaskiner.

Dessuten:

Nasta Service – gir informasjon om våre serviceavtaler og maskinovervåkingssystemer fra Hitachi og Bell.

Fast Fill – dieselhurtigfyllingssystem.

Nasta Finans – hjelper deg med finansiering.

Heatwork – teletinere og oppvarmingskonsepter.

Vårt mål er å gi store og små graveentusiaster gode messopplevelser! Velkommen til Stand D10 på Hellerudsletta!

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search