KOMPAKTMASKINER – PERFEKTE SMÅ PARTNERE!

Når våren nærmer seg, og tiden er inne for å sette i gang med finarbeidet, enten det er på en byggeplass, i en hage, eller innen park- og anleggsarbeid. Da er det (for oss) ingen tvil om hvilke maskiner en skal velge – nemlig de oransje, små, men sterke.

Den minste modellen i Hitachi sin hjullasterserie er kompaktlasteren ZW75-6. Denne er en av flere kompaktmaskiner vi anbefaler for bruk innen veibygging, material- og avfallshåndtering samt landbruk. Sammen med denne har vi minigravere som ZX19-5, ZX38U-5, ZX55U-5 og ZX65USB-5 dette er maskiner for deg som ønsker å jobbe mer produktivt og økonomisk, gjerne med oppgaver som graving, jordflytting og grøftegraving eller til og med riving.

ZW75-6 er utstyrt med parallelløft og er ypperlig til bruk innen park- og anleggsarbeid, enten en håndterer paller, anleggsstein eller andre typer løft med gaffel. I tillegg har den høy lastekapasitet og kan frakte store mengder jord eller annet materiale.

Etter en liten prat med Kjell Sørensen, kunne han fortelle at i 2017 var ZX19-5, ZX38U-5 samt ZX55U-5 de minigraverene som solgte mest i løpet av året. ZX19-5 er en soleklar favoritt med markedets største hytte i sin vektklasse. Fokuset under produksjon har vært å videreutvikle et mer komfortabelt førermiljø, samt øke sikkerhet og utsikt fra førerhytta, slik at du får en komfortabel arbeidsdag.

For å forsikre oss om at våre kunder virkelig er fornøyde med disse små kraftpluggene har vi tatt turen til Sør Maskin i Sandefjord. Sør Maskin startet opp i April 2016 og har siden det kjøpt hele 6 Hitachi maskiner, og i år venter de enda en ny graver. Dette er hva Steffen Kortner og daglig leder Svein Tore Rindal sa om sine ZW75-6:

«Maskinene var i hovedsak kjøpt inn til brøyting av gang og sykkelvei i oppdrag for veivesenet. Dette synes vi har fungert bra og alle våre 4 sjåfører er fornøyd med kjøreegenskapene til hjullasteren. Den er smidig, lett å manøvrere og ruller godt frem på alle underlag. Noe av det vi er mest overrasket over er lastekapasiteten og hvor høyt hjullasteren kan løfte. Det lar seg helt fint laste over snø fra en fullastet skuff og over i lastebil».

Noe Steffen spesielt vil presisere er den gode serviceavtalen og oppfølgingen av etter-markedet. ”Her er Raymond på plass med en gang og fikser det meste, de stiller opp og er løsningsorienterte ovenfor utfordringer som dukker opp underveis” sier Steffen.

Så vår konklusjon er, driver du med finarbeid som krever små smidige maskiner, er lette å manøvrere og har enkelt vedlikehold– er kompaktmaskinene fra Hitachi et naturlig valg.

Les mer om våre hjullastere her  »
Les mer om våre minigravere her  »

Ønsker du å kjøpe en kompaktmaskin eller trenger råd om hvilken hjullaster eller minigraver som passer ditt behov best? Ta kontakt med en av våre maskinselgere, eller vår produktansvarlig for kompaktmaskiner Kjell Sørensen (telefon 91332453 eller epost kjell.sorensen@nasta.no).

Kompaktmaskiner

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search