NASTA AS BLIR FORHANDLER AV HAMM VALSETOG OG KOMPRIMATORER TIL ANLEGGSBRANSJEN

Hitachi- og Bellforhandleren NASTA AS og importøren av HAMM, Wirtgen Norway AS, har nylig inngått en avtale om distribusjon og salg av HAMM valsetog og kompakte tandemvalser til grunnarbeider (ikke asfalt).

Daglig leder i Wirtgen Norway AS, Rune Gulli, er svært fornøyd med at HAMM, som siden 2015 har vært verdens største produsent av komprimeringsutstyr for grunnarbeid og asfalt, nå også skal markedsføres av NASTA AS: «Med denne avtalen vil Hamm-kunder på anleggssiden være sikret en enda bedre oppfølging enn tidligere. Som en av landets største og mest anerkjente leverandører til anleggsbransjen, har Nasta et velsmurt salgs- og serviceapparat som dekker hele Norge. Vi tror at NASTA vil bidra til enda flere og mer fornøyde HAMM-kunder i årene som kommer», sier Rune Gulli.

Tom Johansen, administrerende direktør i Nasta AS, er også begeistret over avtalen med HAMM/ Wirgen Norway: «Mange av våre kunder har lenge uttrykt ønske om å få kjøpe valser og valsetog gjennom oss. Etter flere henvendelser fra ulike produsenter bestemte vi oss for å starte søket etter den rette samarbeidspartneren for NASTA. Gjennom vårt hovedsegment, grunnentreprenørene, lærte vi raskt at HAMM representerer kvalitetsprodukter over hele linjen. Når Wirtgen Norway dukket opp som en mulig samarbeidspartner så falt brikkene på plass. Produktene fra HAMM passer perfekt inn i vår øvrige produktportefølje, og vårt mål om kundenærhet», sier Tom Johansen.

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search