F.v. maskinselger Trond Viktor Meland, Geir Ove Guddingsmo, Petter Jermstad.

VERDALSKALK –  og en pålitelig hjullaster

Et år har gått siden vi leverte den første ZW370 serie 6 til Verdalskalk havn i Verdal. Vi tok turen for å høre hvordan de synes det har gått med den nye hjullasteren.

Petter Jermstad er driftssjef i Havna – en av de tre divisjonene i selskapet Verdalskalk, som ligger ved Verdal midt i Norge. Selskapet sender hvert år rundt 1 million tonn kalk fra dette anlegget. “Hjullasterne våre jobber skift og har omtrent 1 500-2 000 timer per år. Fordi vi sender kalk med båt – har ståtid på hvilken som helst av våre maskiner store konsekvenser for oss. Derfor er pålitelighet avgjørende for vårt valg av maskin».

Selskapet har rundt 70 personer ansatt, og en av dem er maskinfører Geir Ove Guddingsmo. Han kjører en ZW370-6 hjullaster fra Hitachi. Hjullasteren ble levert av Nasta august 2018. Etter 1700 timer i bruk har det ikke vært noen maskinkomplikasjoner. Geir Ove har kjørt hjullastere i hele sin levetid og vet mye om hjullastere: «Vi er veldig imponert over maskinen og servicen vi får fra Nasta generelt.» Hovedoppgaven til denne maskinen er lasting av lasteskip når de ankommer, men Geir Ove bruker også hjullasteren til andre vedlikeholds jobber. ”Det viktigste for meg når jeg velger en hjullaster er først og fremst komfort – men det er også viktig å ha god sikt. Hitachi hjullasteren har en spesielt god sikt fra førerhuset. Det er virkelig en god maskin å kjøre. Spakene er også spesialdesignet for å bevege seg med setet – så for å oppsummere det hele – det fungerer godt. Jeg er rett og slett virkelig imponert over maskinen!”

Salgsrepresentant fra Nasta, Trond Viktor Meland, er enig med både Guddingsmo og Jermstad: “ZW370-6 hjullasteren på Verdalskalk er uten tvil, en av de mest pålitelige maskinene på markedet i dag. Å ha en maskin som leverer utover kundenes forventninger hver gang er en god følelse. Jeg er veldig glad for hvordan hjullasterne har prestert i distriktet mitt, og det vil definitivt komme flere hjullastere som dette fremover».

Les mer om Hitachi ZW370-6 her >>

Se videoen:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search