Hitachi ZW310-6 Damåsen Pukkverk

«Kjøring i motbakke er ingen problem!
Det er den beste maskinen
jeg har kjørt!»

Hitachi ZW310-6 Damåsen Pukkverk

Hjullasterinvestering nummer to etter vellykket hjullasterhandel året før.

Det er travelt ved Damåsen Pukkverk AS. Pukkverket ligger godt plassert på Basserudåsen sentralt utenfor Kongsberg. Firmaet leverer subbus, pukk, maskinkult og stein til en rekke kunder i området.

Tidlig i 2018 bestemte daglig leder i firmaet, Per Erik Bergan – også kjent under navnet Pelle, for å bytte ut en av firmaets hjullastere med en Hitachi. Erfaringene med hjullasteren var så bra at han snaut et år etter bestemte seg for å investere i nok en Hitachi ZW310-6.

Pukkverket har derfor nå to Hitachi hjullastere i drift på området. Begge maskinene er av den populære modellen ZW310-6, en av bestselgerne hos Nasta. Maskinen har en vekt på 26 000 kg en skuffestørrelse på 4 500 liter.

«Modellen er den rette størrelsen for vårt bruk her på området» presiserer Bergan.

«Perfekt for å laste lastebiler og mate knusere – med andre ord en ideell størrelse for denne type pukkverk».

Pukkverket i Kongsberg leverer mellom 150 – 200 000 tonn med pukk hvert år. I perioden med bygging av den nye E134 så har antall tonn økt betydelig. Det er stor trafikk inn og ut av området – og de to lasterne er konstant i aktivitet.

Bak rattet på de to hjullasterne sitter far og sønn; André og Tom Zimmermann. André som opprinnelig er tysk, har bodd i Norge siden 2013, da han startet hos Damåsen Pukkverk.

Zimmermann har lang hjullastererfaring med et annet konkurrerende merke, men det var først for et år siden at han ble Hitachi sjåfør. Etter ett års erfaring med Hitachi er han meget fornøyd:

«Det er en veldig fin maskin, med en rekke gode finesser. Med en god maskin kan jeg også levere bedre i mitt arbeid.»smiler Zimmermann.

Han er også meget fornøyd med kreftene i maskinen; «i oppoverbakke er den sterk, så kjøring i motbakke er ingen problem! Det er den beste maskin jeg har kjørt!»

Og Bergan bekrefter samtykkende at hjullasterinvesteringen har vært en suksess: «Den første lasteren har nå gått i snart to år – og den har gått veldig bra! Rimelige driftsutgifter – men også en god serviceavtale som fungerer veldig bra for oss».

 Vil du vite mer om Hitachi hjullastere?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en hjullaster?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search