Berge bygdeservice, Simen Berge

«På grunn av god service og pålitelige maskiner
-er jeg like fornøyd nå, som da jeg kjøpte
min første Hitachi!»

Hitachi zx65usb-6
Berge bygdeservice, maskinpark
Hitachi zx65usb-6

Like fornøyd nå som da jeg kjøpte min første Hitachi!

Den 23 år gamle norske entreprenøren, Simen Berge, har allerede mange års erfaring med anleggsarbeid. Da han konfirmerte seg sparte han alle pengene og kjøpte sin egen traktor!

Han startet å arbeide som 16-åring – samtidig som han studerte anleggsteknikk. Den første gravemaskinen kom i 2014 – og etter dette gikk tingene fort. Basert i Lillestrøm, består Berge Bygdeservices flåte i dag av fire Hitachi gravemaskiner; en ZX65USB-6, en ZX17U-5, en ZX85US-5 og en ZX145W-3.

Dessuten kommer en nylig innkjøpt hjullaster ZW150-6 til å bli en del av maskinparken i februar. De nye maskinene ble levert med full servicekontrakter og utvidet garanti, mens ZX145W-5 ble levert med en tilsvarende servicekontrakt for brukt maskiner.

«På grunn av god service og pålitelige maskiner -er jeg like fornøyd nå, som da jeg kjøpte min første Hitachi!»

«Vi har et utmerket forhold til Nasta og Hitachi,» sier Simen. «Vi får hjelp når vi trenger det, og servicemekanikerne er alltid tilgjengelig med de riktige delene på kort varsel. Dette sparer oss for mye tid! Dette, samt svært gode relasjoner til resten av folka hos Nasta er jeg fremdeles like fornøyd som jeg var da jeg kjøpte den første Hitachi»

Minigraveren ZX65USB-6 var den første av sitt slag som ble levert i Norge. Den ble levert med den nyeste ABAX-teknologien som nå er tilgjengelig i fjernovervåkningssystemene til Hitachi på alle kompaktmaskiner. Systemet forenkler ikke bare flåtestyring og vedlikehold – men gir også et enkelt og brukervennlig bilde av driftsdataene på maskinene. Programvaren er tilgjengelig på de nyeste Hitachi mini og kompakte maskinene – som Berge Bygdeservice sin ZX65USB-6 – og det kan dessuten også ettermonteres på eldre modeller av Nasta.

«Jeg har lastet ned ConSite Pocket-appen til telefonen min og mottar allerede den månedlige ConSite-rapporten fra Hitachi for de to mellomstore gravemaskinene. Jeg ser spesielt på tomgangstidsdataene, da dette er noe vi tar sikte på å forbedre. Det er også interessant å se hvor langt ZX145W-3 har reist og tallet på drivstofforbruk. Som et resultat, slår vi av motorene så mye som mulig og prøver å ikke bruke maskinens maksimal kraft med mindre det er absolutt nødvendig!»

Det er Tom Ola Bjerkestuen som er lokal maskinselger ved Nasta sin avdeling på Lillestrøm – kun en ti minutters kjøretur fra Berge Bygdeservice sitt tilholdssted. «Simen er en kunde som vet hva han vil- og som virkelig får det til. Med maskinovervåkingssytemene fra Hitachi – får han også full kontroll på en enkel og brukervennlig måte. Det har vært en glede å følge utviklingen til han og firmaet de siste årene – og vi gleder oss til videre samarbeid» smiler Bjerkestuen.

Følg oss i sosiale medier
Ønsker du mer informasjon om Hitachi gravemaskiner?

Se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search