Hjullastersjåfør Sondre Skutbergsveen Storåsen as

«Stabilitet, sikt og komfort!»

Hitachi ZW180PL-6 Storåsen as
Daglig leder Trond Sverre Hagen Storåsen as

«Den nye hjullasteren virker veldig bra
– som alt annet det står Nasta og Hitachi på!»

Hitachi ZW180PL-6 Storåsen as

Hitachi hjullaster brøyter vei hos Storåsen AS!

I et vakkert vinterlandskap på Sjusjøen møter vi gjengen hos Storåsen AS. 20 kilometer øst for Lillehammer er området kjent for store snømengder og et rikt tilbud av vinteraktiviteter.

Sondre er hjullastersjåfør og arbeider hos Storåsen AS. Han fikk seg ny Hitachi ZW180PL-6 rett før årsskiftet. Med store snømengder – er det derfor helt naturlig at hjullasteren så langt har gått mest i snøbrøyting siden sin ankomst.På rydding av parkeringsplasser er det klappvingeskuffe som gjelder. Ved hyttene brukes frontfres fra Øveraasen.

«Hjullasteren står på godt og dekkene er gode. Først og fremst er den veldig stabil – og veldig grei å kjøre» påpeker Sondre.

«Førerkomfort og sikt er også bra!» Og med mye snø og store brøytekanter er det klart at det er viktig å se godt. Med trygge hender manøvrerer Sondre lasteren mellom biler og annet utstyr på parkeringsplassen foran firmaet sine lokaler. Sentralt plassert ved bomstasjonen i området. Selskapet er svært sesongbasert – på vinteren er det snøbrøyting, mens det er graving av tomter og infrastruktur som gjelder i sommerhalvåret.

Daglig leder Trond Sverre Hagen startet selskapet i 2012 og har i dag hele 15 ansatte og omsetter for cirka 35 millioner. Hjullasteren ZW180PL-6 er ikke den første Hitachimaskinen i maskinparken til Trond Sverre. «Når det gjelder gravemaskiner – så er det Hitachi og Nasta det går i» smiler Hagen.

Nastaselger Kai Ronny Løvtjernet bekrefter det gode samarbeidet med Storåsen: «Takket være gode relasjoner har vi nok en gang fått tillit hos Storåsen AS. Det setter vi i Nasta stor pris på».

Løvtjernet er ikke i tvil om at kunden vil bli fornøyd med den nye lasteren: «Som på gravemaskiner – er hjullasterne av samme gode Hitachi kvalitet. Det er rett og slett lite tull med dem og kombinert med gode serviceavtaler – er du sikret et svært godt produkt. Er du opptatt av dieselforbruk vil resultatene helt klart snakke for seg selv».

Så langt er også eieren selv fornøyd med produktet: «Den nye hjullasteren virker veldig bra – som alt annet det står Nasta og Hitachi på» tillegger Trond Sverre.

Følg oss i sosiale medier
Ønsker du mer informasjon om Hitachi gravemaskiner?

Se video

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search