Bell B25E Herbjørn Nilssen

«Du sitter alvorlig godt i den
– det er en stor og fin hytte!»

Bell B25E Herbjørn Nilssen
Bell B25E Herbjørn Nilssen

Storfornøyd med «apekatt-maskinen» Bell B25E!

I Tromsø stråler solen når vi tar turen til Maskinentreprenør Herbjørn Nilssen AS (MHN AS).

Firmaets historie begynner i 1976. I dag er det om lag 30 ansatte i firmaet. Alle med bred erfaring innen ulike type anleggsvirksomhet. Med base i Tromsø er kundegruppen i hovedsak utbyggere og bygg-entreprenører, samt private oppdragsgivere i byen og omegn. I fjor høst investerte entreprenøren i en ny Bell rammestyrt dumper fra Nasta AS. Den går nå i utbygging av et større boligfelt utbygging med utbyggingstid over 10 – 15 år for 700 boliger og 4500 meter veg som MHN AS er medeier i.

På Nasta sine hjemmesider kan man lese at B25E dumperen er kjent for sin høye lastekapasitet, samt en lav lastehøyde. B25 kan registreres med hvite skilter og kjøre langs vei. Dumperen er god å kjøre på grunn av Comfort Ride funksjonen – som gjør at spesielt forvognen stabiliseres godt.

Maskinførere oppfatter dumperen som oversiktlig og god å kjøre. Det siste kan dumpersjåfør i firmaet Tord Christensen bekrefte. Han har, når vi møter han, kjørt dumperen i drøyt 4 måneder. «Det er alvorlig komfort i den! Det er en stor og fin hytte! Jeg føler den er stabil og det har vært svært lite feil. Maskinen har gått godt. Det er en fin maskin!» smiler dumpersjåføren.

Sikkerhet og HMS er faktorer som er viktige i firmaet – og dette er også en faktor Tord verdsetter med maskinen:

«Den er en ordentlig «apekatt-maskin» – man kan rett og slett ikke gjøre feil. Sikkerhetssystem gjør at hvis det blir en farlig situasjon – så kutter maskinen og du får ikke lov å utføre. Så jeg føler meg trygg!» avslutter han.

Du kan lese mer om Bell B25E her:
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en rammestyrt dumper?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search