Hitachi ZX300LC-7 Sylliåsen og Afseth Drift AS

«Vi har alltid vært
fornøyd med servicen og
det er driftssikre maskiner.
Ikke noe tull!»

Hitachi ZX300LC-7 Sylliåsen og Afseth Drift AS
Hitachi ZX300LC-7 Sylliåsen og Afseth Drift AS
Hitachi ZX300LC-7 Sylliåsen og Afseth Drift AS

Ikke noe tull – hos Sylliåsen & Afseth Drift AS!

Lars Afseth kjører Hitachi ZX300LC-6 hos Sylliåsen & Afseth Drift på Ringsaker. Han har kjørt maskin i drøyt 5 år og er i full gang med å legge rør når vi tar turen innom han på jobb i Hamar.

Firmaet, som ble opprettet tilbake i 2016, har i dag 3 ansatte og 3 Hitachi maskiner. «Vi tar på oss private jobber, men vi har også en rekke oppdrag hvor vi er underentreprenør hos de større entreprenørene. Vi tar egentlig på oss alt mulig rart!» smiler Lars. Det er, i tillegg til ZX300LC-6 maskinen som Lars kjører selv, også en ZX85US-5 og en ZX135US-6 maskin i parken. «Per dags dato har vi kun Hitachi-maskiner» smiler entreprenøren lurt.

Så hvorfor er det kun blitt Hitachi lurer vi? «Vi har et veldig godt samarbeid med selgeren i Hedmark» sier Afseth. Han henviser da til maskinselger Kai Ronny Løvtjernet som er lokal maskinselger i Hedmark. Og det er ingen tvil om at det er god tone mellom selger og maskineier. «Det er viktig for oss som maskinselgere å ha gode relasjoner til kundene våre» skyter Løvtjernet som står ved siden av inn. «Uten fornøyde kunder og ikke minst fornøyde maskinførere» er det vanskelig å bygge gode kundeforhold».

Men det er ikke bare på grunn av Kai Ronny at Afseth kjører Hitachi:

«Vi er alltid fornøyd med servicen. Det er driftssikre maskiner dette. Det er ikke tull med dem».

Maskinentreprenøren har også tegnet serviceavtale på maskinparken sin og dette fungerer godt for entreprenøren på Ringerike. «Vi er generelt fornøyd med hele opplegget – og det er jo derfor vi har valgt å bruke Nasta også!» oppsummerer maskinføreren.

 Vil du vite mer om Hitachi beltegraver ZX300LC-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search