Fredrik Vinsrygg – Vinsrygg VVS AS

«Fint balansert hydraulikk,
og veldig stor hytte.»

Fredrik Vinsrygg, Vinsrygg VVS AS

Vinsrygg VVS AS
Vinsrygg VVS AS
Vinsrygg VVS AS
Vinsrygg VVS AS

Liten, men sterk og balansert!

ZX19-6 minigraver går på utleie hos Vinsrygg VVS AS

Fredrik Vinsrygg startet sitt rørleggerfirma i 2004. Han drev Vinsrygg VVS AS alene frem til 2006 da han hadde sin første innleide, den første ansatte kom i 2010. I dag har bedriften i Stryn totalt 9 ansatte, med 2-3 lærlinger i staben. «Vi er en totalentreprenør innen vvs i nybygg, eksisterende bygg og baderom. Vi selger og installerer innredninger og baderoms løsninger, gulvvarme, varmeanlegg, varmepumper, sprinkel, samt tradisjonelle rørleggertjenester. Vi opererer først og fremst på privatmarkedet, men nå etter hvert mer og mer på nærings- og proffmarkedet. – Og så har vi gravemaskin» tillegger Fredrik med et smil.

Firmaet hadde tidligere en ZX26, men den er nå er erstattet av en Hitachi ZX19-6. «Jeg hadde jo egentlig ikke behov for to» ler Vinsrygg. «Jeg synes det er veldig gøy å kjøre gravemaskin, men jeg får dessverre ikke så mye tid til det». Fredrik har nemlig vært maskinfører tidligere. Så startet han egen bedrift. Her var han daglig leder i bedriften frem til for cirka et år siden, da han fikk inn en ny mann i den stillingen. I dag er han «potet» ifølge seg selv, men driver først og fremst med oppsøkende salg.

Og selv om bedriften først og fremst driver med rørleggerarbeid, har det også blitt en del utleie av minigraveren. «Det er jo slik at når man har maskin selv – så får en utført litt mer. Vi bruker maskinen litt selv, men i hovedsak går den på utleie. Til sitt bruk er den veldig bra. Til å være så liten har den en fint balansert hydraulikk og veldig stor hytte. Dessuten er den god å kjøre. Vi får faktisk mye skryt – selv blant entreprenører når vi leier den ut. Det de påpeker er at den er så balansert og med stor plass. Dessuten er den oversiktlig og sterk!» påpeker gründeren.

«Her bruker vi den for eksempel til å supplere de som holder på å pigge opp gulvet etter en stor vannlekkasje. Har hadde gulvet hevet seg hele 50 cm flere steder, så da blir det litt graving da».

Hitachi ZX19-6 er en av de minste maskinene i minigraverrangen fra Hitachi. Den veier i underkant av 2 tonn og er en av de mest populære maskinene hos Nasta i minisegmentet. Det er det flere grunner til ifølge Vinsrygg: «Du trenger jo heller ikke sertifikat for å kjøre den, derfor går den og til privatmarkeder. Så graver de litt i helgene – og så kommer vi og rydder opp igjen på etterfølgende mandag og tirsdag» spøker Fredrik. «Dessuten er den jo enklere å flytte for privatpersoner på grunn av vekten. Så denne står jo egentlig klar på maskinhenger hele tiden hos oss. Slik at det bare er for kunder å komme å hente den».

Så hvis du trenger en liten, sterk og sprek maskin som ikke tar store plassen – så er det bare å ta en telefon til Fredrik hos Vinsrygg VVS AS!

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search