Fredrik Vinsrygg – Vinsrygg VVS AS

«Fint balansert hydraulikk,
og veldig stor hytte.»

Fredrik Vinsrygg, Vinsrygg VVS AS

Vinsrygg VVS AS
Vinsrygg VVS AS
Vinsrygg VVS AS
Vinsrygg VVS AS

Liten, men stor og balansert!

ZX19-6 minigraver går på utleie hos Vinsrygg VVS AS

Fredrik Vinsrygg – gründer av Vinsrygg VVS AS. Nå er jeg jo potet. Jeg tok inn ny leder for et år siden – så nå driver jeg mest med oppsøkende salg. Jeg vet jo nesten ikke hva jeg er lenger – mer som en potet i firmaet.

Jeg startet firmaet i 2004. Som rørlegger. Drev alene til jeg leide inn den første i 2006-07 og ansatte første i 2010. I dag er vi 9, med 2-3 lærlinger. Vi er rørleggere, primært på privatmarkedet, men nå mer og mer næring og proffmarkedet. Litt VA og slike ting også. Og så har jeg gravemaskin.

Nå har vi en ZX19. Vi bruker den litt selv, men i hovedsak går den på utleie. Her supplerer vi de som holder på å pigge opp gulvet. Her har det vært en stor vannlekkasje – så gulvet hadde hevet seg hele 50 cm flere steder. Jeg synes det er veldig gøy å grave. Men jeg har dessverre ikke tid til det nå.

Til sitt bruk er den veldig bra. Til å være så liten! Fint balansert hydraulikk. Og veldig stor hytte – den er god å kjøre. Får mye skryt – selv blant entreprenører når jeg leier den ut. For at den er så balansert og med så stor plass.

Oversiktlig og sterk. Trenger heller ikke sertifikat for å kjøre den – derfor går den og til privatmarkeder. «Så graver de litt i helgene – og så kommer vi og rydder opp igjen på etterfølgende mandag og tirsdag».

Jeg hadde også en ZX26. Men den har jeg solgt – for jeg trengte jo egentlig ikke to. Denne er var jo enklere å flytte for privatpersoner på grunn av vekten. Så denne står jo egentlig klar på maskinhenger hele tiden.

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search