Vi feirer 40 år med Hitachi!

Samtidig har Hitachi Construction 50 års jubileum i Europa.

1982 var et viktig år for Nanset Standard. Bedriften ble dette året eneimportør av Hitachi anleggsmaskiner. Bare ti år tidligere etablerte Hitachi Construction seg i Europa. Dette kan du leser mer om på hjemmesiden til Hitachi.

Når Fiat og Hitachi innledet et europeisk salgssamarbeid om maskiner mellom 8 og 50 tonn i 1988 var det naturlig at Nanset Standard fikk dette agenturet. I 2002 valgte Hitachi å avslutte det 14-årige europeiske samarbeidet med Fiat (Case New Holland).

I dag er samarbeidet med Hitachi vårt største agentur og det er ingen tvil om at det å være offisiell Hitachi forhandler i Norge har vært både fruktbart og godt for oss i Nasta.

Med høy kvalitet og innovative løsninger har Hitachi, sammen med oss i Nasta sørget for en pålitelig og driftssikker maskinpark hos våre kunder i fire tiår. Ekstra hyggelig er det å se at flere av de første UH og EX maskinene som ble levert i Norge på 80-tallet fortsatt i drift ute hos kunde i dag.

Vi i Nasta ser frem til videre samarbeid med den Japanske forhandleren også i årene fremover.

Det startet i 1929…
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search