Håkon Ulvesveen

«Det er første gangen jeg har Hitachi.
Har så vidt prøvd det tidligere, men jeg er
veldig fornøyd med hele opplegget.»

Håkon Ulvesveen, eier og maskinfører
Håkon Ulvesveen AS

Hitachi 175-serie 7
Hitachi hjulmaskin hos Håkon Ulvesveen AS
Miljøbilde av Hjulgraver 175
Håkon Ulvesveen AS
Maskinfører og eier Bjørnar Vaslien

«Maskinen har bare
rullet og gått, hele tida!»

Bjørnar Vaslien, eier og maskinfører
Bjørnar Vaslien AS

Beltegraver ZX225USLC-7
Bjørnar Vaslien AS
Rototilt hos Bjørnar Vaslien AS
Hammer MSB Hydraulisk MS710H S70 Beka-Max
Hitachi Beltegraver ZX225USLC-7
Maskinselger Roar og maskinfører Bjørnar Vaslien

«Maskinene har bare rullet og gått, hele tida!»

Hils på Bjørnar Vaslien og Håkon Ulvesveen, to lokale anleggsentreprenører i Gjøvik – med hver sin 7-serie Hitachi.

Nasta har tatt turen til hjemmehavnen til verdens eldste hjuldamper i rutegående trafikk, nemlig Gjøvik. Her er det ikke bare Skibladner som har lang fartstid. Det samme gjelder de to lokale anleggsentreprenørene vi besøker, Bjørnar Vaslien hos Bjørnar Vaslien AS og Håkon Ulvesveen hos Håkon Ulvesveen AS. Begge er i arbeid for Gjøvik kommune, med å erstatte gamle vann- og avløpsrør. Et prosjekt de jobber på timebasis med, over de neste to til tre år.

Bjørnar har hatt flere Hitachi tidligere, men har i dag en Hitachi 225USLC-7, som han tydeligvis trives godt bak spakene i. «Denne er jeg veldig fornøyd med. Ved siden av maskinen har jeg en MSB710-pigghammer og Rototilt R8. Graveren er en korthekk, det er kjekt på trange plasser, og synes ikke det er noen bakdel ved å ha korthekker, i hvert fall. Maskinen har en grei størrelse til denne type jobber» forklarer den erfarne maskinoperatøren.

Bjørnar hadde tidligere en Hitachi ZX85, som han også var godt fornøyd med, men legger ikke skjul på at det er skjedd mye fra tidligere generasjons maskiner, til nye 7-serien. «Ja, altså, det er stor forskjell på hytta, og kjørekomforten er veldig bra. Også må jeg tilføye at jeg er meget fornøyd med kapasiteten og dieselforbruket, som ligger på rundt 8 liter i timen. Maskinen har bare rullet og gått, hele tida!»

Håkon, som i motsetning til Bjørnar faktisk ruller, kan fortelle at de to har jobbet på dette prosjektet et halvt års tid. Ved valg av maskin gikk han for kombinasjonen hjulgraver og korthekk. «Ja, jeg har en Hitachi 175-serie 7 hjulmaskin, denne har jeg riktignok bare hatt en tre ukers tid, men så langt er jeg fornøyd – den virker bra! Stabil og god, bekrefter den ferske Hitachi-eieren. Det er første gangen jeg har Hitachi. Har så vidt prøvd det tidligere, men jeg er veldig fornøyd med hele opplegget»

På spørsmål om hvorfor det ble akkurat kombinasjonen hjulgraver og korthekk er han tydelig: «På oppdragene jeg utfører var denne maskinen midt i blinken. Kort hekk og trenger mindre plass bak, så behøver man ikke tenke på om rumpa subber borti folk eller ting. Og med Rototilt, skuffene og klypene jeg trenger er det en anvendelig maskin – og passe stor! Så langt virket dette veldig bra!»

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search