Hjem / Anleggsmaskiner / HAMM anleggsvals / Anleggsvals H16i
Anleggsvals H 16i fra Hamm får du hos Nasta

Anleggsvals H16i – Fremragende sikt og veigrep

Lengde:6 060 mm
Bredde: 2 314 mm
Høyde: 3 037 mm
Maskinvekt: 16 430 kg

Dette er en komprimator med glatt trommel.
Med et 3-punkts sving ledd og et svært godt veigrep er valsetoget svært godt egnet for klatre og terrengkjøring. Gode klatreegenskaper i bratt terreng gjør jobben på en anleggsplass lettere.

Hamm anleggsvals er enkel i bruk med innovativt og språknøytral brukervennlighet i betjeningspanelet (valsen har betjeningskonseptet Easy Drive). Operatøren har også god oversikt både i og rundt maskinen fra førerhuset, noe som er med på å sikre en tryggere hverdag på anleggsplassen. Anleggsvalsen har også elektronisk maskinstyringssystem (Hammtronic).

Kompakte maskiner med kompakte mål gjør at du som maskineier får mye for pengene. God komprimeringseffekt takket være høy linjelast og store amplituder.

Modellen har motor fra Deutz av type TCD 4.1 L4 og tilfredsstiller kravene til EU Steg V.

Ved å kjøpe anleggsvals via oss i Nasta er du sikret et landsdekkende salg- og serviceapparat som står parat til å hjelpe deg. Trenger du på diskutere hvilen anleggsvals som passer deg og din bedrift best – så finner du en oversikt over våre maskinselgere her. Ved å investere i anleggsvalser fra Hamm er du også sikret en god annenhåndsverdi.

Du kan lese mer om Hamm anleggsvalser her »

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search