Hjem / Anleggsmaskiner / HAMM anleggsvals / Anleggsvals H13i
HAMM H13i

Anleggsvals H13i – Gode klatreegenskaper i bratt terreng.

Lengde: 5 960 mm
Bredde: 2 284 mm
Høyde: 3 037 mm
Maskinvekt: 12 860 kg

Dette er en komprimator med glatt trommel.
Med et 3-punkts sving ledd og et svært godt veigrep er valsetoget svært godt egnet for klatre og terrengkjøring. Gode klatreegenskaper i bratt terreng gjør jobben på en anleggsplass lettere.

Hamm anleggsvals er enkel i bruk med innovativt og språknøytral brukervennlighet i betjeningspanelet. Operatøren har også god oversikt både i og rundt maskinen fra førerhuset, noe som er med på å sikre en tryggere hverdag på anleggsplassen. Valsen har systemet Easy Drive. Anleggsvalsen har også elektronisk maskinstyringssystem (Hammtronic).

Kompakte maskiner med kompakte mål gjør at du som maskineier får mye for pengene. God komprimeringseffekt takket være høy linjelast og store amplituder.

Modellen har Deutz motor av type TCD 4.1 L4 og tilfredsstiller kravene til EU Steg V.

Ved å kjøpe anleggsvals via oss i Nasta er du sikret et landsdekkende salg- og serviceapparat som står parat til å hjelpe deg. Trenger du på diskutere hvilen anleggsvals som passer deg og din bedrift best – så finner du en oversikt over våre maskinselgere her. Ved å investere i anleggsvalser fra Hamm er du også sikret en god annenhåndsverdi.

Du kan lese mer om Hamm anleggsvals her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search