Bell B30 E-Osphaug Sandtak AS - kundesitat

Rammestyrt dumper Bell B30E – Dumperen som tar deg frem overalt!

Lastekapasitet: 17,5 m3 / 30 000 kg
Maskinvekt: ca. 23 500 kg
Motoreffekt: 260 kW / 348 hk
Bredde: 2985mm
Hvite skilt: mulig

Er fremkommelighet viktig? B30E har høy bakkeklaring og kommer frem overalt! Det sentrale svingbare rammeleddet gir god fjæring på alle aksler slik at vektfordelingen blir balansert og gjør maskinen i stand til å forsere de vanskeligste terreng. Denne kommer også som 4×4.

Ved å lytte til brukerne oppfyller Bell Equipment, med sin rammestyrt dumper Bell B30E, kravene til en arbeidsplass som hele tiden forandrer seg. Vi har produsert en dumper som er ledende innen applikasjonssikkerhet med en rekke banebrytende nyskapninger.

Uavhengige funksjoner som nøkkelløs start, bakkeassistent, tippsikring, automatisk parkeringssystem (APA), standard turbospareprogram og integrert lastevekt (OBW) er fremdeles standard i E-serien. For å øke sikkerheten og produktiviteten har E-serien en automatisk mellomakseldifferensial (IDL) som gir dumperen helautomatisk kontroll av trekkraften.

E-serien er spekket med funksjoner som gjør den like enkel å vedlikeholde som å betjene. Bruk mindre tid og penger på klargjøring og mer tid på å få jobben gjort!

Med lett tilgjengelige peilepinner, gjennomsiktige tanker, visuelle målere og samling av servicepunkter er daglig vedlikehold gjort på et blunk. Filtre som er raske å skifte og utvidede serviceintervaller for motor- og hydraulikkolje reduserer de daglige driftskostnadene og gir overlegen oppetid for maskinen. Integrert maskindiagnosering med en bransjeledende 10” fargemonitor. Automatisert daglig service-funksjonalitet og testuttak for diagnosetesting bidrar til enkel feilsøking og bedre beslutninger om vedlikehold på stedet.

Sammen med serviceavtale fra Nasta er du med en rammestyrt dumper B30E sikret en forutsigbar hverdag.

Opshaug Sandtak AS i Stranda har valgt Bell B30E, les hvorfor her »
Bell hos Opshaug Sandtak AS!

Kundeerfaring:

Opshaug Sandtak AS er en av de største aktørene innen betong, anlegg og masseleveranser på Sunnmøre. Med over 60 års bransjeerfaring og rundt 50 flinke ansatte har bedriften et godt og solid rennomme på Nord-Vestlandet.

«Jeg synes det er en veldig bra dumper. Godt sete – veldig godt sete! Veldig god å kjøre. Den har også et oversiktlig instrumentpanel og generelt en bra dumper».

Eldar Vangen, Opshaug Sandtak AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search