Bell B35E

Rammestyrt dumper Bell B35E – Dumperen med et av markedets laveste drivstofforbruk i forhold til kostnad per tonn

Lastekapasitet:20,5 m3 / 35 500 kg
Maskinvekt: 30 379 kg
Motoreffekt: 320 kW / 429 hk

Ønsker du å ha fokus på god drivstofføkonomi? Med et av markedets laveste drivstofforbruk i forhold til kostnad per tonn er du sikret en drivstoffgjerrig maskinpark. Med rammestyrt dumper Bell B35E er du sikret at du får mest mulig ut av hver krone investert. Bell Equipment er en av verdens største dumperprodusenter og er et trygt valg når du skal oppdatere din maskinpark.

Maskinens driftsdata behandles og samles i nyttige produksjons- og ytelsesstatistikker, og disse er tilgjengelig via Bell Fleetm@tic- nettstedet. Disse rapportene er automatiserte og sendes direkte til deg via e-post. Nøkkelen til en produktiv og lønnsom flåte ligger i evnen til å overvåke og styre maskinene og førerne effektivt.

Rammestyrt dumper Bell B35E er rett og slett bygd smartere for å arbeide hardere. Med Bells rammestyrte dumpere bruker du tiden på å flytte masse isteden for ståtid.

Med flere tiårs erfaring innen dumperproduksjon har Bell kunnet utvikle og produsere den nye E-serien med spesiallagde og pålitelige Bell-komponenter som er egnet for selv de røffeste forhold. Det sentrale svingbare rammeleddet, god fjæring på alle aksler, og balansert vektfordeling gjør maskinen i stand til å forsere de vanskeligste terreng.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search