Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX130-6
Hitachi ZX130-6 Braute Maskin AS

Beltegraver ZX130-6 – Beltegraver med en gunstig transportvekt.

Gravedybde:  6 030 mm
Maskinvekt: 14 300 – 15 200 kg
Motoreffekt: 78,5 kW / 107 hk
Rekkevidde: 8 770 mm
Skuffestørrelse: 700 liter

ZX130‑6 er den minste modellen i Zaxis-6-utvalget av mellomstore gravemaskiner, og drar fordel av samme Hitachi-teknologi som fungerer så bra i de større anleggsmaskinene.

Som en del av Zaxis-6-familien, har den samme høye tekniske kvalitet og like slitesterke komponenter, og tilbyr derfor fremragende driftssikkerhet. ZX130‑6 er en brukervennlig og allsidig gravemaskin. Det finnes et stort utvalg av ekstrautstyr, og maskinen egner seg godt til en lang rekke oppgaver. Den kan også tilpasses til dine egne krav og arbeidssituasjon.

Beltegraveren har en gunstig transportvekt.

Maskinen kommer også i LCN.

Kundeerfaring:

Braute Maskin AS holder til på Ørskog i Møre- og Romsdal. Firmaet ble aksjeselskap i 1989 og er nå på vei inn i et generasjonsskifte. Siste Hitachi-maskin inn i parken hos familiebedriften var en Hitachi ZX130-6.

«Jeg er veldig godt fornøyd. Det jeg liker med Hitachi er at man sitter skikkelig. Det er flere muligheter for å justere setet. Jeg liker at det ikke er så lang vandring på spakene. Og så er den fin på hydraulikken. Jeg sitter behagelig og det er greit med plass»

Martin Vestre, maskinfører i Braute Maskin AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search