Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX225USR-6
Hitachi ZX225USR-6 Brødrene Killi as

Beltegraver ZX225USR-6 – Nå dine målsettinger.

Gravedybde:  6 620 m.m
Maskinvekt: 25 400 kg
Motoreffekt: 128,4 kW / 172 hk
Rekkevidde: 10 110 mm
Skuffestørrelse: 1 200 liter

Konstruksjonen til den nye middels store Hitachi ZAXIS 225USR-gravemaskinen er inspirert av ett mål – å nå dine målsettinger. Den leverer på fem hovednivåer: ytelse, produktivitet, komfort, slitestyrke og pålitelighet.

Vi vet at eiere av maskinparker trenger effektive kvalitetsmaskiner som arbeider effektivt, også under krevende forhold. Vi vet også at førerne trenger en sikrere, brukervennlig arbeidsplass, og en maskin som reagerer raskt og presist på brukerens kommandoer. Og for å oppnå et tilfredsstillende resultat, til riktig tid, innenfor budsjett og med høye standarder, har vårt mål vært å gi den nye beltegraveren ZX225USR-6 maksimal driftstid ved hjelp av enkle vedlikeholdsfunksjoner og ettersalgsprogrammet Hitachi Support Chain.

Kundeerfaring:

Maskinentreprenør Brødrene Killi AS i Harstad er i gang med en rekke ulike prosjekter i nærområdet. En fellesnevner for entreprenøren i Troms og Finnmark, er at det er minst en Hitachi maskin på nærmest hvert eneste prosjekt.

«Vi har hatt Hitachi egentlig helt fra starten. Vi har hatt utfordringer, men de har ikke resultert i at vi har byttet leverandør. Men vi har andre merker og vi har prøvd andre merker – men vi har likevel holdt oss til Hitachi på gravemaskinsiden. Vi er bra fornøyd med å ha Hitachi det er åpenbart!»

Tore Killi, daglig leder og medeier

Kundeerfaring:

Arnadal Anlegg As ble etablert tilbake i 2006. Bedriften har i dag 33 ansatte hvor av 3 er læringer. Firmaet eies og drives av Håvard Myhre som er daglig leder, sammen med Kristian Kværne som er prosjektleder og Christoffer Grorud som er maskinfører og bas.

«Det er to ting: Driftssikkerhet og førerkomfort! Hitachi er driftssikkert. Det er viktig. Vi har også hatt en ZX135 her som har rundet 12 000 timer uten tull – så driftssikkerheten er det ikke noe å si på!»

Steinar Iversen, maskinfører

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search