Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Giganter / Beltegraver ZX530LCH-7
Hitachi ZX530-7

Beltegraver ZX530LCH-7 – Laget for å gå i steinrøysa!

Maskinvekt: 55 000 kg
Motoreffekt: 296 kW / 397 hk
Skuffestørrelse: 3 000 liter

En velfungerende maskinmodell for de store jobbene nå som serie 7.

Forrige serie har vært nærmest feilfri til tross for all den nye teknologien. Hitachi er kjent for å produsere markedets mest pålitelige og slitesterke anleggsmaskiner og har mange års erfaring med produksjon av mekaniske og hydrauliske gravemaskiner.

De store gravemaskinene i Zaxis-7-serien er det nyeste resultatet av denne ekspertisen, maskinene er utviklet for å tåle svært krevende arbeidsforhold. Og du kan forvente perfeksjon! Som alle mellomstore Hitachi Zaxis-7-gravemaskiner, er ZX530LCH-7 pålitelig og gir perfekt ytelse uavhengig av arbeidssituasjon. Kjøper du en Hitachi stormaskin i gigantsegmentet så får du en maskin som er skapt for å gå i steinrøysa i hardt arbeid – uten driftsstans og uforutsette hendelser.

Sammen med en av de beste service- og ettermarkedsavtalene på markedet er du sikret lønnsom drift uten uforutsette driftskostnader med en Hitachi beltegraver ZX530LCH-7. Med serviceavtale fra Nasta og hjelp fra vårt landsdekkende serviceapparat dersom uhellet skulle være ute – er du som maskinerer sikret kontinuerlig drift. Du kan lese mer om vår serviceavtale her.

I tillegg til økt driftssikkerhet, en positiv drivstofføkonomi og et pålitelig serviceapparat – gir de nye serie 7 anleggsmaskinene sluttbruker i form av maskinfører en helt ny hverdag. Alt er skreddersydd til maskinførerens ønsker og behov. Nytt design både utvendig og innvendig sikrer det best mulig arbeidsmiljøet. Sammenlignet med tidligere serier er støynivå både innvendig og utvendig redusert og maskinen har dessuten større benplass for lange maskinførere. Førerhytta er skreddersydd og tilrettelagt for at man skal ha et godt arbeidsmiljø som maskinfører – dag etter dag.

Vi kan derfor garantere avkastning på din investering – både på kort og lang sikt!

se video av den nye serie 7

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search