Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX85US-6
maskinsforer-marius-mathiesen

ZX85US-6 sterk, stabil og komfortabel

Gravedybde: 4 610 mm
Maskinvekt: 8430 – 8650 kg
Motoreffekt: 41,8 kW (56,0 hk)
Rekkevidde: 6 920 mm
Skuffestørrelse: 400 liter

Den brukervennlige beltegraver ZX85US-6 fra Hitachi tilbyr høy ytelse, stabilitet og komfort og er enkel å vedlikeholde. Den nye kompakte gravemaskinen i Zaxis 6-serien kan brukes med et stort utvalg tilbehør og er ideell for utleie, grøftegraving, grunnarbeid, landskapsarbeid og innendørs rive- og byggearbeid. Den har en ny Euro 5-kompatibel motor og DPF-etterbehandlingsenhet for å redusere utslippene.

Beltegraver ZX85US-6 er utstyrt med EGR for å redusere NOx-utslippene og med DPF for å redusere partikkelutslippene. Common rail-systemet bidrar til optimal drift av den kraftige nye motoren på 41,8 kW, noe som ikke bare reduserer utslippene, men også gir bedre drivstofføkonomi og lavere driftskostnader. Også ECO-modus og automatisk tomgang bidrar til å redusere drivstofforbruket betydelig.

Eksepsjonell komfort

Førerkomfort var en viktig faktor da Zaxis 6-serien av kompakte gravemaskiner ble designet. Det ROPS-kompatible førerhuset er romslig, slik det også var på Zaxis-5-modellene. Et komfortabelt sete med luftfjæring er standardutstyr, og setet er omgitt av brukervennlige kontroller som er lette å nå. En ekstra motvekt som gir bedre stabilitet, er tilgjengelig som ekstrautstyr.ZX85US-6 er utstyrt med nye LED-lys – to på førerhuset og ett på bommen. Disse er svært energieffektive, og har lengre levetid enn halogenlys. Et ytterligere LED-lys på baksiden av førerhuset er tilgjengelig som ekstrautstyr. Den valgfrie multifunksjonsspaken (AFL) er nyttig i forbindelse med diverse tilbehør, for eksempel en hydraulisk pigghammer. Den har en proporsjonalbryter for ekstra rør og muliggjør manøvrering med myke bevegelser og meget god kontroll. En AFL nummer to for ytterligere rør er tilgjengelig som fabrikkmontert ekstrautstyr.

Enkel å vedlikeholde

Enkelt vedlikehold er en integrert del av den brukervennlige designen til ZX85US-6. Daglig og periodisk vedlikehold kan utføres raskt og bekvemt med store deksler som er lette å åpne og gir meget god tilgang til grupperte servicepunkter. Forsiden av radiatoren er utstyrt med et innvendig plassert støvtett nett som kan svinges ut når det skal rengjøres. Undervognen, laget av X-bjelker, er sterkt skråstilt for at gjørme skal renne lett unna. Den elektriske drivstoffpåfyllingsenheten (standardutstyr) gjør det mulig å bruke en elektrisk pumpe til fylle drivstoff på gravemaskinen fra fat. Hitachis gravemaskiner er kjent for sin slitestyrke, og funksjoner som fôringer av høy kvalitet i fronten, hovedramme i tykke plater, aluminiumsradiator og D-profilramme sørger for høy produktivitet.Seigo Yamamoto, Product Manager for Mini & Compact Products hos HCME, sier: «ZX85US-6 regnes som en kompakt gravemaskin, men motoren på 41,8 kW vil gi førerne en opplevelse av å bruke en større maskin. DPF-etterbehandlingsenheten reduserer skadelige utslipp og gir føreren et sunnere arbeidsmiljø. Vi har designet de kompakte gravemaskinene i Hitachis Zaxis-6-serie med et ønske om å overgå forventningene til eiere og førere rundt om i Europa, og vi tror vi vil lykkes i dette.»

Fordeler

  • Mindre utslipp med DPF-etterbehandlingsenhet
  • Høy produktivitet og reduserte driftskostnader
  • Brukervennlig, med komfortabel betjening
  • Meget enkel å vedlikeholde

Hitachi ZX85US-6 er helt klart en favoritt blant mange kunder i Norge. Les om hvorfor akkurat denne beltegraveren er så populær her:

Kundeerfaring:

Marius jobber for tiden med et prosjekt på Nordstrand, hvor det graves kabelgrøfter opp mot et nyoppført boligprosjekt.

«Det har aldri vært noe problemer egentlig. Maskinen er kjempefin å kjøre. Man sitter bra, også er det jo en korthekk, det er jo supert. Særlig i Oslo med trange plasser og kommer seg lett frem uten å dunke borti noe»

Marius Mathiesen, maskinfører i Anlegg & Infrastruktur AS

Kundeerfaring:

For 11 år siden startet Øystein Seim firmaet Seim Maskin AS. Før det kjørte han gravemaskin og trivdes med det. Nå blir det ikke så mye tid til å kjøre maskin lenger, for i dag har han 29 ansatte og har cirka 85 millioner i omsetning.

«Min første Hitachi var en EX60 som jeg kjøpte brukt fra Nasta. Det viktigste for oss ved valg av maskin er at det er godt produkt som holder, samt at det er bra service. Og det vil jeg rose Nasta for. Det har vært bra hele tiden! Dessuten synes jeg dere i Nasta er ekstremt gode på fakturering – der har dere bygget en meget bra organisasjon. Det er rett og slett lett å handle med dere»

Øystein Seim, daglig leder i Seim Maskin AS

Kundeerfaring:

Rolf Erik Myrstuen har kjørt gravemaskin siden 1980 og kjøpte sin første maskin tilbake i 1996. Vi møter en smilende maskinentreprenør i Vardal i Gjøvik kommune.

«Jeg kjørte et konkurrerende merke lenge og hadde lyst til å teste noe annet. Da ble det Hitachi, en ZX85US-5. Jeg har ikke angret – den har gått veldig bra. Da hadde jeg heller ikke kjøpt nummer to – om jeg ikke var fornøyd med den første»

Rolf Erik Myrstuen, maskinentreprenør i Vardal i Gjøvik kommune

Kundeerfaring:

Vi tar turen til Kjønstadmarka i Levanger. Her er det Frosta Entreprenør som har fått oppgaven med å bygge ut boligfelt på vegne av Levanger Kommune.

«Hytta er for så vidt romslig til å være en så liten maskin. Det er jo en liten maskin så det sier jo seg selv at plassen vil være begrenset uansett. Men det er utrolig hvor sterk den er! Den lille her har satt opp den muren!»

Øystein Munkeby, maskinentreprenør i Frosta Entreprenør

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search