Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Hjulgraver ZX220W-7
NYHET! I serie 7 kommer nå Hitachi Hjulgraver ZX220W-7

Hjulgraver ZX220W-7 – Få mer fra din maskin

Gravedybde: opp til 6 300 mm
Maskinvekt: 20 100 – 24 900 kg
Motoreffekt: 128 kW / 174 hk
Rekkevidde: opp til 10 280 mm
Skuffestørrelse: 510 – 1 200 liter

Hitachi lanserer den største modellen i sin nye Zaxis-7 hjulgraverserie

Maskineiere og maskinførere har høye forventninger til den nye Hitachi ZX220W-7. Denne svært allsidige modellen er den største av Hitachi sine hjulgravere, og er designet med tanke på høyest mulig lønnsomhet, komfort, sikkerhet og driftstid.

Økt sikkerhet

Fra førerhuset har en overlegen utsikt over arbeidsområdet. Det innebygde Aerial Angle-kamerasystemet gir føreren et 270-graders fugleperspektiv. Maskinføreren kan videre velge mellom seks bildealternativer på skjermen for å scanne miljøet utenfor førerhuset. Rattstammen er designet slank, men med bred justeringsvinkel. Sammen med et noe mindre ratt oppnår en da en sterkt forbedret sikt gjennom førerhusets frontvindu.

Nye funksjoner som LED-arbeidslys, vindusvisker med økt viskerareal og større speil øker tryggheten til føreren og det oppnås høy produktivitet selv under krevende arbeidsforhold. Oppvarmede speil er også tilgjengelig som ekstrautstyr. Den øvre strukturen og frontfestet vil låse seg på plass når maskinen er i riktig posisjon, dette bl.a. for sikker kjøring på offentlig vei.

Høyere oppetid

Hjulgraver ZX220W-7 er bygget for å vare. Gjennomtesting ved fabrikkene og utviklingssenter i Japan sikrer pålitelig ytelse og høy driftstid.

Driftssikkerhet og kvalitet er i hver minste detalj, som for eksempel understellet som drar nytte av større svingninger på fremre aksel, forbedrede hydrauliske støtteben, samt fendere som beskytter den øvre strukturen fra søl, møkk og olje. Driftsstans hindres av etterbehandlingssystemet, og minimeres ved enkle vedlikeholds- og rengjøringskrav.

Maskinovervåking

Med maskinovervåkingssystemet fra Hitachi har maskineiere full kontroll over maskinparken og effektiviteten. Hitachi og Nasta tilbyr en rekke tjenester, via dataoverføring og digitale verktøy. Gjennom Owner´s Site og ConSite systemene fra Hitachi sendes dataene fra maskinen via GPRS eller satellitt daglig til det omfattende og detaljerte Global e-service systemet. Consite oppsummerer informasjonen i en månedlig e-post til maskineiere, mens Consite Pocket appen viser sanntidsvarsler dersom det skulle oppstå et problem med maskinen.

En unik innovasjon er at to oljesensorer overfører data til Global-e service systemet slik at kvaliteten på motorolje og hydraulikkolje overvåkes 24/7. Sensorene vil oppdage eventuelle endringer i oljekvaliteten, og varsler både maskineier og forhandler (Nasta). Dette gir kundene en ekstra trygghet, reduserer vedlikeholdsbehov og minimerer risikoen for uforutsett ståtid på maskinene. Dette vil selvsagt også øke annenhåndsverdien på maskinene.

Skap din visjon

“Vi er glade for å introdusere den største Zaxis-7 hjulgravermodellen,” sier Hitachi Construction Machinery (Europe) NV Excavator Product Manager, Wilbert Blom. “Vi har hatt en enorm positiv respons fra kunder så langt, og det er all grunn til å tro at ZX220W-7 vil bli like godt mottatt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search