Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW150-6
Hitachi ZW150-6 med U plog

Hitachi har virkelig finjustert hjullasteren ZW150-6

Maskinvekt: 12 520 kg
Motoreffekt: 104 kW / 141 hk
Parallelløft: Ja
Skuffestørrelse: 2 500 liter

Arvtakeren til Hitachi hjullaster ZW150-5 representerer det beste innen hjullastere. Den er allsidig, har bransjeledende sikkerhet og byr på komfort langt utover det forventede. Basis for utvikling av Hitachi hjullaster ZW150-6 er selvsagt forgjengeren ZW150-5, som gjennom flere år på markedet er kjent for høy ytelse.

Hitachi hjullaster ZW150-6 er ideell for en rekke applikasjoner, drevet av en ny trinn IV-kompatibel motor for de samme nivåene som ZW150-5, men med kraftig reduksjon i drivstofforbruk* og øvrige driftskostnader. Allsidig og støysvak er andre stikkord som kjennetegner hjullasteren.

Designet for allsidighet

ZW150-6 er egnet for et bredt spekter av bruksområder, herunder veibyggingsprosjekter og industrisektoren. Hjullasteren kan leveres med tilleggsutstyr for avfallshåndtering og landbruk, for eksempel støvbeskyttelsesskjerm, anti-tette radiatorer, frontrutevern og trykkfiltreringssystem. Dette gir økt beskyttelse for operatøren i støvete omgivelser (avfallshåndtering og riving, eller når man arbeider med kompost).

Valget mellom tre ulike typer løftearmer; standard, high-lift og parallelløft – gir stor fleksibilitet for maskinbruk. Den parallelle løftearmen gir effektiv håndtering, med mindre vinkelvariasjon av festet. Ideell for pallegaffel, det gir økt lastkontroll og bedre synlighet enn standard løftearm.

Ved arbeid i snødekte, glatte eller mudrede forhold, gjør trekkreguleringssystemet at en unngår sladd, hindrer slitasje og drivstoffsløsing, og senker dermed driftskostnadene. Dette er spesielt viktig ved lette jobber, som fjerning av nysnø.

Konstruert for effektivitet

En annen medvirkende faktor til allsidigheten til ZW150-6 er hydrostatisk overføring. Bestående av en pumpe og to motorer gjør maskinen helt nøyaktige bevegelser ved lave hastigheter, med fordeler som økt produktivitet og effektivitet.

ZW150-6 har også første hurtigvalg og krypemodus. I kombinasjon tillater de full justering av maksimal kjørehastighet i første gir (1-7 km / t), slik at operatøren kan bruke høyere turtall ved lave hastigheter for maksimal hydraulisk ytelse.

Et annet eksempel på den avanserte teknologien som er integrert i ZW150-6, er motorenes etterbehandlingsenhet. Designet for å redusere utslipp og støynivå, består den av en dieseloksidasjonskatalysator, urea-blandingsrør, SCR-system (SCR) og lyddempere. SCR-systemet injiserer urea i eksosgass for å redusere nitrogenoksid.

Overlegen komfort og sikkerhet

Førermiljøet i Hitachi ZW150-6 gjør arbeidshverdagen trygg og komfortabel for operatøren. Hytta er svært oversiktlig, meget godt lydisolert og det er stor fokus på brukervennlighet. Bakspeilet og sidespeilene, det buede motordekselet og nye posisjoner på avtrekksrør og luftinntak bidrar samtlige til å forbedre oversikten over operatørens omgivelser. LED-baklyset øker maskinens synlighet, spesielt viktig på uoversiktlige og støvete arbeidsplasser.

For enkel betjening kan den valgfrie løftearmens autonivåer justeres av operatørene via skjermen, helt etter deres behov. Ride-control funksjonen sikrer jevn kjøring i alle typer terreng.

Lett å vedlikeholde

For raskt og enkelt daglig vedlikehold har Hitachi ZW150-6 brede åpnings-sidedeksler for bedre tilgang. Luftfilter og ureatank er lett tilgjengelig fra bakkenivå.

“Vedlikehold, førerkomfort og allsidighet er avgjørende for våre kunder”, sier hjullasteransvarlig i Hitachi Construction Machinery (Europe), Vasilis Drougkas.
“ZW150-6 kan leveres med en rekke spesialdesignede tilvalg og hurtigkoblinger for å optimalisere ytelsen. Dette vet vi at spesielt Nasta og deres norske kunder setter pris på”.

*Drivstofforbruk er redusert med 19 % i kjøremodus, og med 6 % i lasteoperasjoner.

Les om hvorfor Ramudden avd. Ålesund velger Hitachi ZW150PL-6

se video

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search