Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW180-6
hitachi zw180-6 Nocas As

Hjullaster ZW180-6 – Sterk og drivstoffgjerrig hjullaster.

Maskinvekt: 15 500 kg
Motoreffekt: 129 kW / 173 hk
Parallelløft: Ja
Skuffestørrelse: 3 000 liter

I tråd med steg IV har Hitachi videreutviklet sine hjullastere til et enda lavere dieselforbruk. Opp til 8 % mindre drivstoff skal den nye serien bruke ifølge produkttestene. Hitachi hjullaster ZW180-6 er derfor et sikkert valg dersom drivstofforbruk og lønnsomhet er viktig for din bedrift.

Med lave driftskostnader vil du også i tillegg investere i en driftssikker og pålitelig hjullaster. Hjullasterne i serie 6 fokuserer på fem hovedpilarer: Pålitelighet, driftssikkerhet, allsidighet, kvalitet og teknologi.

På grunn av motortypen har også de nye hjullasterne lavere dieselforbruk. Dessuten er motoren mer kompatibel med girkassen. De nye hjullasterne har brenning hver 50nde time – ikke hver 8nde.

Det romslige førerhuset til den nye ZW180-6-hjullasteren er designet med tanke på best mulig komfort. Det er gjort flere endringer for å oppnå bedre plass og bedre sikt og for å skape et hyggelig arbeidsmiljø for operatøren. Nye brukervennlige og praktiske funksjonerer er tatt i bruk for at arbeidet skal gå raskt og enkelt. Hovedmålet var å forbedre den generelle brukeropplevelsen av Hitachi ZW-hjullasterne slik at arbeidet kan gå enklere og du føler deg mer opplagt ved arbeidsdagens slutt.

Hjullaster modellen fra Hitachi har vært en svært populær modell i Norge og en rekke bedrifter har sett lønnsomheten som en pålitelig og driftsikker hjullaster kan tilby dem.

Maskinmodellen kommer også i egen versjon med parallelløft (egne spesifikasjoner i brosjyren under).

Ta kontakt med din maskinselger i dag dersom du ønsker mer informasjon om hjullasterne fra Hitachi.

Les om hvorfor NOCAS AS velger Hitachi ZW180-6
Les om hvorfor Storåsen velger Hitachi ZW180PL-6

Se video:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search