Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW180-6
hitachi zw180-6 Nocas As

Hjullaster ZW180-6 – Sterk og drivstoffgjerrig hjullaster.

Maskinvekt: 15 500 kg
Motoreffekt: 129 kW / 173 hk
Parallelløft: Ja
Skuffestørrelse: 3 000 liter

I tråd med steg IV har Hitachi videreutviklet sine hjullastere til et enda lavere dieselforbruk. Opp til 8 % mindre drivstoff skal den nye serien bruke ifølge produkttestene. Hitachi hjullaster ZW180-6 er derfor et sikkert valg dersom drivstofforbruk og lønnsomhet er viktig for din bedrift.

Med lave driftskostnader vil du også i tillegg investere i en driftssikker og pålitelig hjullaster. Hjullasterne i serie 6 fokuserer på fem hovedpilarer: Pålitelighet, driftssikkerhet, allsidighet, kvalitet og teknologi.

På grunn av motortypen har også de nye hjullasterne lavere dieselforbruk. Dessuten er motoren mer kompatibel med girkassen. De nye hjullasterne har brenning hver 50nde time – ikke hver 8nde.

Det romslige førerhuset til den nye ZW180-6-hjullasteren er designet med tanke på best mulig komfort. Det er gjort flere endringer for å oppnå bedre plass og bedre sikt og for å skape et hyggelig arbeidsmiljø for operatøren. Nye brukervennlige og praktiske funksjonerer er tatt i bruk for at arbeidet skal gå raskt og enkelt. Hovedmålet var å forbedre den generelle brukeropplevelsen av Hitachi ZW-hjullasterne slik at arbeidet kan gå enklere og du føler deg mer opplagt ved arbeidsdagens slutt.

Hjullaster modellen fra Hitachi har vært en svært populær modell i Norge og en rekke bedrifter har sett lønnsomheten som en pålitelig og driftsikker hjullaster kan tilby dem.

Maskinmodellen kommer også i egen versjon med parallelløft (egne spesifikasjoner i brosjyren under).

Ta kontakt med din maskinselger i dag dersom du ønsker mer informasjon om hjullasterne fra Hitachi.

Kundeerfaring:

Hos Nocas AS er det dekk – mange dekk. Firmaet driver med dekkretur og behandler cirka en halv million dekk på felg hvert år. Selskapet har ti ansatte og ble etablert i 1996.

«Det beste tilbudet vi fikk var fra Nasta – og vi er veldig fornøyde med den. Den går som en sveitsisk klokke denne!»

Stefan Karadjov, driftsleder hos Nocas AS

Kundeerfaring:

I et vakkert vinterlandskap på Sjusjøen møter vi gjengen hos Storåsen AS. 20 kilometer øst for Lillehammer er området kjent for store snømengder og et rikt tilbud av vinteraktiviteter.

«Hjullasteren står på godt og dekkene er gode. Først og fremst er den veldig stabil – og veldig grei å kjøre. Førerkomfort og sikt er også bra!»

Sondre, hjullastersjåfør hos Storåsen AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search