Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW220-6
Hitachi ZW220-6

Hjullaster ZW220-6 – Hjullasteren med optimal produktivitet

Maskinvekt: 18 500 kg
Motoreffekt: 149 kW / 200 hk
Parallelløft: Nei
Skuffestørrelse: 3 500 liter

Det er ingen tvil om at Hitachi hjullastere har fått et rykte på seg for å være svært pålitelige og driftssikre. Flere og flere velger oransje hjullastere og det er derfor med stor glede Hitachi lanserer sin nye serie 6 i Europa. En av de første lanserte maskinene i Norge er ZW220-6. Maskinen har i den nye serien  en rekke nye forbedringer.

FØRERKOMFORT

Komfort for operatøren ble høyt prioritert av designerne da den forrige ZW-5-serien hjullastere ble utviklet. Med sikte på en generelt bedre brukeropplevelse ble det gjort viktige endringer av førerhuset i forhold til tidligere modeller. Disse endringene innebærer blant annet fordeler som bedre sikt og et romsligere arbeidsmiljø. I tillegg er det kommet på plass en rekke praktiske og brukervennlige funksjoner som hjelper deg med å få jobben gjort raskt, enkelt og komfortabelt slik at du får en hyggeligere arbeidsdag. I den nye serie 6 er disse endringene ytterligere forbedret. “De nye hjullasterne er mykere i gira og det er en kjempeforskjell å kjøre”, teknisk sjef for hjullastere hos Nasta, Espen Olsen er ikke i tvil om at den nye serie 6 hjullastere vil slå godt an i Norge, Hovedforskjellen er selvfølgelig at dieselpartikkelfilteret er byttet ut med AdBlue. For omtrent hver tredje tank med diesel skal det nå også fylles AdBlue. AdBlue måleren sitter i displayet. Den nye serie 6 hjullasteren oppfyller dermed EU steg IV og US EPA Tier 4 final miljøkrav.

DIESELFORBRUK

På grunn av motortypen har også de nye hjullasterne lavere dieselforbruk. Dessuten er motoren mer kompatibel med girkassen. De nye hjullasterne har brenning hver 50nde time – ikke hver 8nde som er sært vanlig hos andre produsenter. “Det tennes en lampe, men maskinfører vil ikke merke noe forskjell ellers” presiserer Olsen. Nytt fra Hitachi er også at fartsbegrensninger på hjullasterne nå kan settes av både kunde og leverandør. Originalt spakstyringssystem er nå elektrisk fra den nye Hitachi hjullaster ZW220-6 og opp. Støynivået er hytta er også betraktelig redusert. Det er bedre sikt for føreren og eksospotten og luftinntaket er endret for å forbedre hverdagen til maskinføreren. Design, har vært stikkord i utviklingsavdelingen hos Hitachi for å optimal førerkomfort og sikkerhet i og rundt maskinene

NYTT DESIGN

Maskinene i den nye  serien kommer i nytt design som forbedrer både ytelse og kjøreropplevelse. En av markedets mest oversiktlig førerhytte, kombinert med svært enkel betjening av alle servicepunkter – resulterer i en fantastisk maskinføreropplevelse. I tillegg til førerkomfort er også den avanserte teknologien videreutviklet. Hjullasterne i den nye ZW-6 serien har bedre ytelse og produktivitet enn sine forgjengere takket være den avanserte teknologien de bygger på. Hitachi har utviklet slik teknologi i mer enn 40 år, noe som har bidratt til å gjøre oss kjent verden over for våre førsteklasses anleggsmaskiner. Flere av funksjonene til den nye hjullasteren er utviklet med sikte på å redusere innvirkningen på miljøet, gi lavere drivstofforbruk og forbedre ytelsen på enhver type arbeidsplass. Som maskineier får du itillegg en maskinpark med lave driftskostnader. Med maskinovervåkingssystemet fra Hitachi; Global e-service, har du også kontroll over alle drivstoffdataene, servicerapporter og geografisk lokasjon til enhver tid.

Derfor kan du være trygg med Hitachi hjullaster ZW220-6… Med serviceavtale fra Nasta er du dessuten sikret pålitelige driftsresultater uten skjulte kostnader eller ubehagelige overraskelser!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search