Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW370-6
Hitachi ZW370-6 hos Verdalskalk

Hjullaster ZW370-6 – Hjullaster med stor kapasitet.

Maskinvekt: 39 000 kg
Motoreffekt: 290 kW / 394 hk
Parallelløft: Nei
Skuffestørrelse: 5000 – 7000 liter

De store ZW-6-hjullasterne har en konstruksjon som gjør dem eksepsjonelt pålitelige og slitesterke og er ideelt egnet for gruvedrift og steinbrudd. Dette er Hjullasterne som lover høy produktivitet under de mest krevende arbeidsforhold.

Effektivitet og slitestyrke

Produksjonen skjer med markedsledende teknologi og komponenter av høy kvalitet, ypperlige ytelse uten å gå på bekostning av effektiviteten, takket være det lave drivstofforbruket til Hitachi hjullaster ZW370-6.

Krevende arbeidsforhold er lett match for den nye Hitachi ZW‐6 serien av store hjullastere. ZW370‐6 er designet og konstruert for å møte kravene i norske gruver og steinbrudd og har en rekke robuste funksjoner og forsterkede komponenter som sikrer stor slitestyrke.

Den samtidige bevegelsen av skuffen og lasteaggregatet sikrer jevnt og rykkfritt gravearbeid. Skuffen prioriteres etter tømming, slik at hjullasteren raskt kan returnere til gravingen, med økt produktivitet som resultat.

Bedre drivstofføkonomi og forutsigbarhet

En automatisk pådragsfunksjon øker motor‐ turtallet når ZW370‐6 saktner av ved kjøring i oppoverbakke. Dette gir bedre drivstofføkonomi ved at kjøringen oppover tar kortere tid. Kombinert med serviceavtale er du sikret forutsigbare utgifter. Produksjonen skjer med markedsledende teknologi og komponenter av høy kvalitet, og den ypperlige ytelsen til ZW370‐6 går ikke på bekostning av effektiviteten, takket være det lave drivstofforbruket.

Les om hvorfor Verdalskalk valgte Hitachi ZW370-6
Les om hvorfor Tore Wethal, og Herstua Grus velger kun Hitachi!

se video

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search