Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW550-6
ZW550-6 hjullaster fra Hitachi

Hjullaster ZW550-6 – Den største hjullasteren i serie 6.

Maskinvekt: Ca 50 000 kg
Motoreffekt: 382 kW/512 hk
Parallelløft: Nei
Skuffestørrelse: 6 500 – 10 000 liter

Serie 6 hjullastere fra Hitachi har en unik egenskap: Den gode 360 graders utsikten fra førerhytten gir maskinfører en sikkerhet man sjeldent opplever som hjullasterfører. I tillegg kommer driftssikkerheten og påliteligheten til maskinen. Sammen er hjullasterne fra Hitachi i serie 6 et unikt tilskudd til maskinparken dersom man ønsker pålitelige og stabile maskiner.

Slitestyrke

De største ZW‐6‐hjullasterne fra Hitachi har en konstruksjon som gjør dem eksepsjonelt pålitelige og slitesterke og er ideelt egnet for gruvedrift og steinbrudd. De er bygd for å levere høyest mulig produktivitet under de mest krevende arbeidsforhold.

Produksjonen skjer med markedsledende teknologi og komponenter av høy kvalitet, og den ypperlige ytelsen til ZW550‐6 går ikke på bekostning av effektiviteten, takket være det lave drivstofforbruket

Vedlikehold

Motordekslene kan åpnes helt, noe som gjør arbeidet enklere for teknikerne. AdBlue®‐tanken er plassert slik at den nås trygt og enkelt fra bakkeplan. Dette bidrar til at rutinemessig vedlikehold kan gjøres unna raskt, slik at driftssikkerheten ivaretas. Med sikte på enklere vedlikehold er nå en hovedstrømbryter standardutstyr. Dette bidrar til å unngå strømrelaterte ulykker og sparer dessuten batteristrøm under langtidslagring.

Reduserte kostnader

Den nye steg IV‐kompatible motoren krever ikke noe dieselpartikkelfilter, noe som reduserer drivstofforbruket og vedlikeholdskostnadene ytterligere. Den pålitelige ytelsen til Hitachi ZW550‐6 hjullaster skyldes blant annet lasteaggregatet. Det har høyere hastighet og senkes jevnt og rykkfritt, noe som øker produktiviteten. Det er enkelt å betjene takket være automatisk nivåjustering.

Hitachi hjullaster ZW550-6 er den største lasteren Hitachi tilbyr markedet. Ingen tvil om at drivstoffbesparelse på en slik stormaskin vil bety mye på selve bunnlinjen. Sammen med den unike serviceavtalen som Nasta tilbyr vil du som maskineier være sikret fra å oppleve uforutsette kostnader i fremtiden. Sikkerhet, trygghet og forutsigbarhet er stikkord for Hitachi anleggsmaskiner.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search