HAMM H7i Brødrene Ødegård maskindrift AS

Valsetog H7i – svært godt egnet for klatre og terrengkjøring.

Lengde: 4 409 mm
Bredde: 1 844 mm
Høyde: 2 925 mm
Maskinvekt: 6 540 kg

H7i er et valsetog i H serien til Hamm COMPACT LINE (H5i – H7i).
Dette er en komprimator med glatt trommel.Med et 3-punkts svingledd og et svært godt veigrep er valsetoget svært godt egnet for klatre og terrengkjøring. Gode klatreegenskaper i bratt terreng gjør jobben på en anleggsplass lettere.

Valsetoget er enkelt i bruk med innovativt og språknøytral brukervennlighet i betjeningspanelet. Operatøren har også god oversikt både i og rundt maskinen fra førerhuset, noe som er med på å sikre en tryggere hverdag på anleggsplassen.

Kompakte maskiner med kompakte mål gjør at du som maskineier får mye for pengene. Modellen har Kubota motor av type V3307-CR-T og tilfredsstiller EU Steg V krav.

Brødrene Ødegård Maskindrift AS har valgt Hamm H7i, les hvorfor her:
Suverene folk og driftssikre maskiner hos Brødrene Ødegård Maskindrift AS!

Ved å kjøpe anleggsvals via oss i Nasta er du sikret et landsdekkende salg- og serviceapparat som står parat til å hjelpe deg. Trenger du på diskutere hvilen anleggsvals som passer deg og din bedrift best – så finner du en oversikt over våre maskinselgere her.

Vil du lese mer om Hamm finner du dette i Wirtgen gruppen sine egne nettsider

Kundeerfaring:

Det er mye oransje maskiner hos Brødrene Ødegård Maskindrift AS! «Det er det som er litt gøy med Erik – at han kjøper noe nytt hele tiden» smiler en fornøyd Even Teserud, maskinselger hos Nasta. Og det er helt klart: På et år nå har hele syv maskinførere fått nye maskiner. 17 av firmaets totalt 20 gravemaskiner er nå Hitachimaskiner.

«Vi har hatt et stort fokus på tomgangskjøring – snitt 10-12 %. Jeg ser jo at vi sparer mye på det. ConSite rapportene er veldig fine og oversiktlige. Alle maskiner hos oss nå, over 5 tonn, er Hitachi»

Erik Ødegård, daglig leder i Brødrene Ødegård Maskindrift AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search