Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX490LCH-6
Hitachi zx490lch-6 steinservice

Beltegraver ZX490LCH-6 – Forvent perfeksjon!

Gravedybde:  7 770 mm
Maskinvekt: 52 000 kg
Motoreffekt: 270kw / 362 hk
Rekkevidde: 12 060 mm
Skuffestørrelse: 3 000 liter

Unik teknologi fra Hitachi gjør denne anleggsmaskinen til en vinner i anleggsbransjen. Maskinen med økt løftekapasitet og forsterket understell sikrer din driftsøkonomi og driftsikkerhet.

Beltegraveren er forsterket på alle områder, slik at du som eier vil være 100 % sikker på at maskinen yter optimalt til enhver tid. Påliteligheten til maskinen i kombinasjon med gode serviceavtaler fra Nasta gir deg som maskineier en unik trygghet i en utfordrende bransje. Den unike hydraulikken på gravemaskinen i kombinasjon med god førerkomfort sikrer maskinføreren også en behagelig arbeidsplass. Vinn-vinn!

Kundeerfaring:

Kristian Torp daglig leder Steinservice AS og har nylig kjøpt sin Hitachi nummer seks. Maskinen, en ZX490LCH-6, er i full gang med å pigge kystsikringsstein for eksport for Norsk Stein. Vi møter Kristian Torp en kjølig høstdag i bruddet til Lundhs i Tvedalen utenfor Larvik.

«Siden jeg kjører 90 % av tida med hammer – og det er pigging jeg lever av – så er det veldig viktig for meg å ha et godt servicenett på hammeren. Jeg veldig fornøyd med Nasta og jeg har ikke blitt skuffet enda!»

Kristian Torp, daglig leder i Steinservice AS

Kundeerfaring:

Stena Recycling AS filial Kristiansand er områdets ledende avfalls- og gjenvinningsanlegg innen våre fraksjoner. Firmaet er lokalisert i kort avstand til Kristiansand sentrum og holder til på Andøya Industripark med sjø, kai og tørrdokk som nærmeste nabo. Vi møter maskinfører og driftsleder sammen med en tøff Hitachi ZX490LCH-6.

«Maskinen er jo i realiteten en stor saks som vi trenger for å levere materiell innenfor gitte dimensjoner. Det kan være veldig store ting. Både fra olje- og annen industri. Maskinen går derfor hovedsakelig i jern, men også i noe annet materiale. Det er tøff bruk og vi trenger driftssikre maskiner for å sikre kontinuerlig drift. Nasta har vært en god opplevelse for oss»

Finn-Arild Johannssen, driftsleder i Stena Recycling AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search