Hitachi Vibrostampe

Enkel å drifte og vedlikeholde.

Hitachi vibrostampe:

Serien med komprimeringsutstyr fra Hitachi har et robust og kompakt design. Vibrostampene er ekstremt allsidige og lar seg enkelt transportere mellom ulike arbeidsplasser. De er enkle å vedlikeholde og bygget for å vare. I likhet med andre Hitachi produkt kan du være sikker på å få jobben gjort.

NÅ: Partivare salg – denne prisen ser du garantert aldri igjen !

Hitachi ZV75R vibrostamper med Honda GX100 motor. Vekt 76 kg.

Et parti selges nå for KUN kr 13 499,- eks mva levert Larvik. (Veiledende pris 22 000,-)

Henvendelse Nasta delelager i Larvik – tlf 33 13 26 00

Begrenset antall!

Les mer om vibrostampene og dens spesifikasjoner i brosjyren her.

 

Stangstyrt vibrovals: 

Et annet produkt i serien med komprimeringsutstyr fra Hitachi er stangstyrt vibrovals. Den svært produktive maskinen er egnet for en rekke småskalajobber, inkludert valsing av asfalt og sand. Den er konstruert for enkel betjening. Hitachivalsen har førsteklasses ytelse og kvalitet, takket være direkte tilknytning mellom hydraulikkmotorene og trommelen – uten at det krever et reduksjonsgirsystem.

Med trommelbredde på bare 650 mm er maskinen svært enkel å manøvrere. Stort lineært trykk gir optimal ytelse og kraftig komprimering. I tillegg sikrer den lave maskinhøyden at operatøren har god sikt og et sikkert arbeidsmiljø. Energien overføres fra motorrotasjonen til hydraulikkpumpen gjennom reimen som driver motorene i hver trommel. Ved hjelp av FNR-spaken kan operatøren enkelt justere flyten av hydraulikkvæske, og endre kjøreretningen. Vedlikehold utføres raskt og enkelt takket være et panel over motoren. Praktisk tilgang til motoren reduserer servicetiden. Den uttrekkbare spylerslangen er et enkelt og effektivt rengjøringsverktøy. Vanntanken har en kapasitet på 35 liter, og sikrer dermed tilgjengelig rengjøring- væske på stedet. Av andre praktiske løsninger kan nevnes en stor åpning for løfting, slik at transport mellom arbeidssteder blir enkel, samt en praktisk plassert parkeringsbrems og stoppknapp. “Den stangstyrte TMR65KDS- valsen har den samme høye kvaliteten, påliteligheten og totalytelsen som eiere av andre anleggsmaskiner fra Hitachi kjenner godt til”, sier Katsutoshi Tahara, product specialist hos Hitachi. “Maskinen er enkel å bruke, og er utviklet for å være mer produktiv takket være en rekke tidsbesparende funksjoner”.

Les mer om stangstyrte valser i brosjyren Hitachi vibrovals

Oversikt over hele spekteret finner du i følgende brosjyre: Line-up Hitachi Kompaktutstyr.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Begynn å skrive og press Enter for å søke