Fyll diesel på dine anleggsmaskiner på en rask, lønnsom og trygg måte.

Denne høsten lanserer Nasta sin nye samarbeidspartner Shaw Development. Gjennom samarbeidet har nå Nasta agenturet på deres originale hurtigfyllingssystem “Quick Fill”. Dieselfylling med slike systemer går raskere, du får mindre svinn under fylling og dermed bedre drivstofføkonomi. Sist men ikke minst sikrer systemet at selve dieselpåfyllingen blir mindre risikofylt da men ikke lengre trenger å klatre på maskinen for å fylle drivstoff.

Shaws fyllesystem er i likhet med systemene fra Fastfill og Wiggins ikke trykksatt. Pistoler og påfyllingskoblinger fra de tre ulike systemene er kompatible seg imellom. Nasta kan tilby svært konkurransedyktige priser på et av det beste systemene markedet har å tilby. Systemet bestilles ferdig levert på nymaskiner, men kan også ettermonteres.

Les mer om systemet Fast Fuel her eller ta kontakt med din lokale selger.

Fast Fuel

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search