Nasta importerer anleggsmaskiner fra Hitachi Construction Machinery og Bell Equipment. Fra deres produktsortimentet importerer vi blant annet hjullastere, minigravere, beltegravere, hjulgravere, anleggsvalser og dumpere. Over finner du en oversikt over våre ulike maskingrupper. Med blant annet bilder, spesifikasjoner, video og brosjyrer.

Ønsker du anleggsmaskiner som er litt annerledes? Vi i Nasta kan tilby ferdigproduserte anleggsmaskiner fra Hitachi. Med spesielle tekniske løsninger eller egne spesialløsninger skreddersydd ved vår spesialavdeling i Larvik. Vi har lang erfaring med produksjon av båtmaskiner til maritim drift, anleggsmaskiner tilrettelagt for funksjonshemmede, utslippsfrie anleggsmaskiner og en rekke andre unike løsninger. Klikk deg inn på linken ovenfor som heter spesialmaskiner for å se mer av hva vi kan tilby. Finner du ikke den rette løsningen for deg – ta kontakt med vår spesialkonstruksjonsavdeling. Sammen finner vi en løsning som passer deg og din bedrift.

Utstyr og deler leveres fra Hitachi, Bell, Hamm, Gjerstad, MSB, Esco, Engcon, Indexator, SMP, Gripen, Shaw Development samt en rekke andre kvalitetsprodusenter. Dessuten produserer Nasta sine egne graveskuffer under eget varemerke. Du kan også besøke vår nettbutikk for anleggsutstyr, Anleggshuset, for mer informasjon om de ulike kategoriene. Her finner du også spesifikasjoner og priser.

Er det noe du savner eller har du kommentarer til vårt produktutvalg? Vi ønsker å være en totalleverandør av anleggsmaskiner- og utstyr og vi er alltid behjelpelig med å finne løsninger for deg. Send oss en mail til post@nasta.no

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search