batmaskin2

– Nasta spesialproduksjon produserer båtmaskiner.

Med flere titalls maskiner montert på båt de siste årene har NSP opparbeidet høy kompetanse og erfaring med maritime maskiner. Vi i Nasta bygger om Hitachi maskiner til båtmaskiner. Dette for å gjøre dem velegnet til arbeid ombord på båt. En viktig del av monteringen er selve løftet fra land til båt. Det er helt nødvendig å kunne utføre en effektiv operasjon med løft av maskin. Med tilkobling av hydraulikk til travers, og ikke minst foreta sikker seafasting av maskinen. Larvik Havn har kran som løfter 110 tonn, noe som gjør at maritime maskiner opptil 90 tonn kan løftes hele om bord.

Det er en rekke ting som gjør at arbeidet med en båtmaskin skiller seg ut fra en generell anleggsmaskin: Lengde på graveutstyret blir forlenget tilpasset dybde på lasterommet.  Ønsket rekkevidde fra båten og inn på land blir også spesialtilpasset. Etter selve løftet er det altså også en del arbeid for å sikre at maskinen skal fungere optimalt i all slags vær og vind. Ledningsnett på maskin bygges om for å tåle maritimt miljø, som sjøvann og salt. Karosseri behandles for ekstra rustbeskyttelse. Til sist gjøres det tilpassing og montering av maskin på båten, ofte med drift av travers med hydraulikk fra gravemaskin.

Med vår lange erfaring med produksjon av båtmaskiner er du som kunde i trygge hender. Maskinene tar utgangspunkt i de stabile og driftssikre maskinene fra Hitachi. Med maskiner som er kjent for sin driftssikkerhet i kombinasjon med et landsdekkende serviceapparat er du sikret en optimal maskin.

Med vårt nye konsept Zircular – nullstiller vi også båtmaskiner. Les mer om dette på www.zircular.no

Kundeerfaring:

Ølen i Rogaland har en lang tradisjon for nettopp redere og rederier. Til å være en så liten by har det alltid vært mange rederier i området. Vi tar turen til en av dem: Arriva Shipping AS.

«Servicen er selvfølgelig det viktigste for oss. Nå har vi jo både et godt samarbeid med Nasta og får i tillegg god oppfølging av Haugsland her i området – så det er vi veldig fornøyde med. De hiver seg rundt både natt og dag. Og det, kombinert med den lange erfaringen Nasta har med å bygge båtmaskiner, gjør at vi nå fortsetter med Hitachi. Det er jo imponerende holdbarhet på dem, med tanke på hva de utsettes for»

Jarle Matre, hovedeier i Arriva Shipping AS

Kundeerfaring:

Det er et nydelig vær og i Larvik havn ligger MV Edmy. Hun er i ferd med å få ny båtmaskin. Skipet eies av Mikkal Myklebusthaug Rederi AS. Firmaet har sitt hovedkontor på Fonnes.

«I 2014 kjøpte vi en båt med en Hitachi ZX850 på. Den har nå gått mange timer, 35 000 timer – og det er imponerende til å være en båtmaskin. Det er virkelig bra. Det viser seg jo at det som går mest timer fungerer best»

Tore Myklebust, daglig leder i Mikkal Myklebusthaug Rederi AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search