Jobb hos Nasta

Ledige stillinger hos Nasta

På denne siden finner du våre ledige stillinger i øyeblikket. Nasta AS kan tilby ordnede lønns- og arbeidsforhold samt konkurransedyktige betingelser. Vi sysselsetter folk over hele landet – i hovedsak innen disse kategoriene:

Klargjøringsmekaniker

MASKINKLARGJØRING

Som klargjøringsmekaniker jobber du lokalt ved våre avdelinger og klargjør anleggsmaskiner som skal ut til kunder. På verkstedene våre utfører vi montering, justering og tilpasning av hydrauliske komponenter (som f.eks tiltrotator), mekaniske komponenter (som feks skuffer) eller elektriske komponenter (som feks dieselvarmer). I noen tilfeller er det også nødvendig med tilpasning og spesialbygging av maskinene, dette setter krav til at våre mekanikere har god teknisk kunnskap.

Det finnes for øyeblikket ingen ledige stillinger

servicemekaniker

SERVICEMEKANIKERE

Som servicemekanker jobber du ute i felten ute hos kunde med egen servicebil. Arbeidsoppgavene og arbeidsstedene kan være svært varierte. Til tross for at det er kun gode kvalitetsmaskiner i vår produktportefølje, kreves det likevel service og vedlikehold på maskinene. Som servicemekaniker blir du ofte kundens nærmeste kontakt med Nasta og du blir med andre ord en viktig rådgiver for kunden.

Stillinger som er ledige nå:
Følg linken under og send inn din søknad i dag!

platearbeider/sveiser

PLATEARBEIDER/SVEISER

Som platearbeider/sveiser vil du primært jobbe fra vår godt utstyrte sveisebil i felten ute hos kunde. Arbeidsoppgavene og arbeidsstedene kan være svært varierte så en del reisevirksomhet må påregnes.

Det finnes for øyeblikket ingen ledige stillinger

deleselger

UTSTYR, LAGER OG KUNDESUPPORT

I tillegg til selve maskinene kan vi i Nasta tilby en rekke ulike anleggsmaskinutstyr og tilbehør. Dessuten leverer vi slitedeler til hele landet. Det er viktig for våre kunder at de får rett del til rett tid, derfor blir kundesupport en viktig funksjon hos Nasta. Det stilles krav til servicevennlighet og god produktkunnskap.

Det finnes for øyeblikket ingen ledige stillinger

Maskinselger

MASKINSELGERE

Som eneleverandør i Norge av Hitachi og Bell anleggsmaskiner skal maskinselgerne i Nasta dekke hele landet. Med høy produktkunnskap og god bransjeerfaring vil du som maskinselger arbeide med å være en rådgiver for kunden. Arbeidet er å tilby en maskin som er 110 % optimal for kundens behov. Målet er alltid at fornøyde kunder vender tilbake og tilbake.

Det finnes for øyeblikket ingen ledige stillinger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Begynn å skrive og press Enter for å søke