ledige-stillinger

Ledige stillinger hos Nasta

På denne siden finner du våre ledige stillinger i øyeblikket. Jobb hos Nasta. Nasta AS kan tilby ordnede lønns- og arbeidsforhold samt konkurransedyktige betingelser. Vi sysselsetter folk over hele landet – i hovedsak innen disse kategoriene:

Maskinselger

SALG

Salgstillinger hos Nasta er fordelt på maskin og utstyr. Våre maskinselgere jobber regionalt med salgsansvar for sitt eget distrikt. I tillegg til maskinsalg har vi også egne selgere på utstyr og deler, med ansvar for egne produkter og kategorier. Disse arbeider tett sammen med våre regionale maskinselgere for å kunne tilby kunden de beste løsningene til enhver tid.  Som selger vil du være en rådgiver for kunden. Målet er alltid at fornøyde kunder vender tilbake og tilbake.

Jobb hos Nasta

ETTERMARKED

Ettermarkedet i Nasta er vår største avdeling. Her finner du ulike stillinger som for eksempel klargjørings- og servicemekanikere, formenn, serviceledere og teknisk avdeling. Som klargjøringsmekaniker jobber du lokalt ved våre avdelinger og klargjør anleggsmaskiner som skal ut til kunder. Som servicemekaniker jobber du ute i felten ute hos kunde med egen servicebil, og arbeidsoppgavene og arbeidsstedene kan dermed være svært varierte.

Utstyr, lager og kundesupport

UTSTYR, LAGER OG KUNDESUPPORT

Lager og kundesupport hos Nasta er svært viktige funksjoner. I tillegg til maskiner og slitedeler tilbyr vi også en rekke ulike type anleggsutstyr og tilbehør til hele landet. Det er viktig for våre kunder at de får rett del til rett tid, og dette er derfor hovedoppgaven til logistikkavdelingen. Vår deledisk ekspederer kunder fra hele landet via mail, telefon og nettbutikk – og god kundesupport er en viktig funksjon.

platearbeider/sveiser

NASTA SPESIALPRODUKSJON

Som ansatt på spesialproduksjon-verkstedet vil du arbeide på egen avdeling, med sveiseverksted, monteringshall og lakkhall. Arbeidsoppgavene kan være svært varierte. Konstruksjons-avdelingen utfører tegning og beregninger, i tillegg til teknisk avdeling som løser hydrauliske og elektriske utfordringer.

Det finnes for øyeblikket ingen ledige stillinger

Jobb hos Nasta. Administrasjon

ADMINISTRASJON

Administrasjonen i Nasta består i hovedsak av økonomi, salgssupport, markedsføring, IT, HR og diverse sentralbordtjenester. Her stilles det krav etter stillingsbeskrivelse. Det meste av det administrative arbeidet foregår ved vårt hovedkontor i Larvik, i nært samarbeid med de øvrige regionale avdelingene.

Det finnes for øyeblikket ingen ledige stillinger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search