Zeron kabelcontainer

Kabelcontainer til Zeron elektriske anleggsmaskiner utviklet av Nasta spesialproduksjon.

Det avanserte tilkoblingsskapet er et hjelpemiddel for alle elektriske Zeron maskiner med strømuttak på undervogn og løser problemet med at kabelen ikke blir liggende i veien ved graving og annet anleggsarbeid. Et auto-inntrekksystem trekker kabelen automatisk inn dersom kabelen slakkes eller maskinen rygger. På denne måten vil ikke kabelen være på bakkenivå eller på annen måte ligge i veien for maskinens fremdrift.

Løsningen er tilnærmet helt vedlikeholdsfri og gjør driften for maskinføreren svært enkel. Systemet sørger også for varsling dersom kabelen er stukket ut maksimalt. Dersom varslingen ignoreres vil maskinen automatisk slå seg av

Transport
Ved utviklingen av de mobile kabelcontainerne var tanken å gjøre det enklere å operere med utslippsfrie anleggsmaskiner med kabel på en anleggsplass. Kabelcontainer til Zeron maskiner er enkle å transportere. De kan flyttes ved hjelp av en kompaktlaster eller rett og slett av gravemaskinen selv.

Containerinnhold
Zeron kabelcontainer består av en trommel med plass til hele kabelens lengde samt en trafo som tilkobles det eksterne strømnettet. Skjøteledning inn til systemet tilpasses etter behov. Containeren er romslig og sørger for at systemet holdes rent og tørt under hele byggeperioden. Kabelen er i utgangspunktet 60 meter lang, med en reell brukslengde på 50 meter. Denne kabelen kan forkortes ved behov.

Ønsker du å vite mer om denne løsningen eller ønsker et tilbud ta kontakt med din lokale maskinselger for mer informasjon. Ønsker du informasjon om våre utslippsfrie maskiner og hvilke løsninger vi i Nasta kan tilby idag, så finner du dette på www.zeron.no

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search