Hjem / Anleggsmaskiner / HAMM anleggsvals / Anleggsvals H18i
Anleggsvals H 18i fra Hamm får du hos Nasta

Anleggsvals H18i – Med elektronisk maskinstyring

Lengde: 6 600 mm
Bredde: 2 308 mm
Høyde: 2 970 mm
Maskinvekt: 18 415 kg

Dette er en komprimator med glatt trommel.
Anleggsvalsen H18i har gode klatreegenskaper i bratt terreng som gjør jobben på en anleggsplass lettere. Med et 3-punkts sving ledd og et svært godt veigrep er valsetoget svært godt egnet for klatre og terrengkjøring.

Valsen har betjeningskonseptet Easy Drive noe som gjør at Hamm anleggsvals er enkel i bruk, med innovativt og språknøytral brukervennlighet i betjeningspanelet. Operatøren har også god oversikt både i og rundt maskinen fra førerhuset, noe som er med på å sikre en tryggere hverdag på anleggsplassen. Anleggsvalsen har også elektronisk maskinstyringssystem (Hammtronic).

Kompakte maskiner med kompakte mål gjør at du som maskineier får mye for pengene. God komprimeringseffekt takket være høy linjelast og store amplituder.

Modellen har motor fra Deutz av type TCD 6.1 L6 og tilfredsstiller kravene til EU Steg V.

Ved å kjøpe anleggsvals via oss i Nasta er du sikret et landsdekkende salg- og serviceapparat som står parat til å hjelpe deg. Trenger du på diskutere hvilen anleggsvals som passer deg og din bedrift best – så finner du en oversikt over våre maskinselgere her. Ved å investere i anleggsvalser fra Hamm er du også sikret en god annenhåndsverdi.

Du kan lese mer om Hamm anleggsvalser her »

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search