Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX130-5
Beltegraver ZX130-5

Beltegraver ZX130-5 – Høy ytelse og lavt drivstofforbruk.

Gravedybde: 6 030 m.m
Maskinvekt: 15 000 kg
Motoreffekt: 73,4 kW / 98 hk
Rekkevidde: 8 770 m.m
Skuffestørrelse: 700 liter

Maskinen kommer med smalt understell uten blad eller standard understell og doserblad.

ZAXIS 130 gir en perfekt kombinasjon av høy ytelse og lavt drivstofforbruk. De kraftige nye modellenes grave- og løfteevne er økt, mens forbedret hydraulikk garanterer presis og jevn betjening. Ikke bare vil dette hjelpe deg til å øke produksjonen ved masseforflytning og generelle anleggsarbeider, men vil også redusere driftskostnader, takket være lavere drivstofforbruk og bedre effektivitet.

Suksessen i virksomheten påvirkes av utstyrets produktivitet og effektivitet. En investering i anleggsmaskiner fra Hitachi kan hjelpe deg å nå dine produksjonsmål og fullføre oppgavene slik at du vinner anbud i markedet.

Det hydrauliske kraftforsterkersystemet og andre hydraulikksystemer gjør at stikkens innrullingshastighet kan økes når belastningen er relativt lav. Vår velprøvde powerboost-funksjon er også styrket med 5 %, for å oppnå økt graveytelse og større løftekraft. Allsidigheten til ZAXIS 130 viser seg tydelig i tilbehørsystemet, med 11 moduser som kan registreres på skjermen for enkel montering av ulike typer tilbehør.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search