Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX190LC-6
Hitachi ZX190LC-6 Af Decom AS

Beltegraver ZX190LC-6 – En unik kombinasjon av ytelse og størrelse.

Gravedybde:  6340 mm
Maskinvekt: 21 600 kg
Motoreffekt: 128,4 kW / 175 hk
Rekkevidde: 9 500 mm
Skuffestørrelse: 1 000 liter

ZX190LC‑6 er et typisk eksempel på kvaliteten til Hitachis ingeniørarbeid, og på slitesterkt og pålitelig anleggsutstyr. Den er designet med meget allsidige funksjoner og egenskaper, og egner seg for en lang rekke bransjeløsninger.

Beltegraver ZX190LC-6 er utviklet til perfeksjon ved verdens største gravemaskinfabrikk og innfrir kravene til den europeiske anleggsbransjen. Ved bruk av markedsledende teknologi leverer den eksepsjonell produktivitet med lavest mulig eierkostnad.

ZX190LC‑6 er designet for å nå optimale driftstid – uten komplikasjoner, avbrudd eller ikke-planlagt nedetid, bare stressfrie dager på anlegg. Da beltegraver ZX190LC-6 er bygget for å være effektiv i et bredt spekter av prosjekter, gir den en lønnsom avkastning på investeringen.

På grunn av deres kraft og ytelse er de mellomstore Hitachi Zaxis-6-gravemaskinene det perfekte valget for en rekke anleggsområder. Hitachi ZX190LC‑6 er problemfri, rask og presis i bruk, og gir høye produktivitetsnivåer og drivstoffeffektivitet for en lang rekke prosjekttyper.

Hitachis mellomstore gravemaskiner produseres ved Tsuchiura-fabrikken i Japan, verdens største anlegg av sitt slag, der kvalitet er prioritet nummer én. Hver eneste modell, også ZX190LC‑6, testes og kontrolleres i henhold til de høyest mulige standardene for ytelse, pålitelighet og sikkerhet.

Når du kjøper ZX190LC-6 får du tilgang på Global e-Service. Hitachi har utviklet to fjernovervåkningssystemer som en del av nettapplikasjonen Global e-Service. Owner’s Site og ConSite er innebygde deler av gravemaskinen, og sender driftsdata daglig via GPRS eller satellitt til www.globaleservice.com. Dette gir umiddelbar tilgang til Owner’s Site og den viktige informasjonen som er nødvendig for å gi støtte til anleggssteder der får du mulighet til å sammenligne forholdet mellom timer i og ute av drift. Slik kan du hjelpe til å bedre effektiviteten i bedriften. Driftskostnadene kan også styres ved å analysere drivstofforbruket.

Rett og slett en maskin med en unik kombinasjon av ytelse og størrelse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search