Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW140PL-5
Hitachi_ZW140-5_Photo01_hi

Hjullaster ZW140PL-5 – Hjullaster utstyrt med parallelløft.

Maskinvekt: 12 200 kg
Motoreffekt: 113 kW / 153 hk
Parallelløft: Ja
Skuffestørrelse: 2 200 liter

Hitachis nye hjullastere ZW140PL-5 og ZW150PL-5 er konstruert med ett mål i tankene: Å flytte grenser. Enten det gjelder produktivitet, komfort, avansert teknologi, miljø eller vedlikehold, leverer den på alle nivåer. Den ikke bare oppfyller kundenes forventninger til en pålitelig maskin av høy kvalitet, men gir også operatørene et tryggere arbeidsmiljø, et komfortabelt førerhus med brukervennlige kontroller og ikke minst en maskin som reagerer raskt og presist. Vi har sørget for optimal tilgjengelighet av nye ZW140PL-5 / ZW150PL-5 ved å legge inn funksjoner som gjør vedlikeholdet enkelt. Det fleksible Hitachi Support Chain ettersalgsprogrammet tilbys til kunder som ønsker å styrke oppetiden og beskytte investeringen ytterligere.

Med utviklingen av ZW140PL og ZW150PL kan Hitachi møte de stadig mer varierte kravene fra kunder. Begge modellene har de samme innovative løsningene som ZW140 og ZW150 hjullastere, og deler fordelene av bedre ytelse, utmerket komfort og sikkerhet og minimale driftskostnader.

Bedre prestasjoner

ZW140PL og ZW150PL kan brukes med pallegaffel, klyper og store skuffer for lasting av relativt lette masser som flis, snø og kompost. Når frontutstyret heves er endringen i vinkelen på tilbehøret mindre enn tre grader. Til sammenligning har en standard hjullaster, utstyrt med Z-link lastemekanisme, mer enn 26 grader endring i vinkelen. Dette forklarer hvorfor PL er svært anvendelig til for eksempel løfting av paller på ujevn grunn.

PL-modellene av ZW140 og ZW150 har to skuffesylindre som gjør maskinene ideelle for bruk med klyper. Med den ekstra effekten maskinen får når frontutstyret er hevet, kan lasta løftes til en høyere posisjon enn standarden blant hjullastere. For å forenkle bytte av utstyr er nykommerne utstyrt med HK-feste. Tilleggshydraulikken kan tilpasses dersom tilbehøret krever dette. Skuffemanøvrerbarheten er også bedre og mer presis hos de nye parallelløfterne. Dermed er de bedre egnet ved bruk av tyngre utstyr, og når gradvis lasting er påkrevd.

I likhet med standard ZW140 og ZW150 uten parallelløft, er PL-versjonen utstyrt med en kraftig, drivstoffvennlig motor som gir brukeren valget mellom lavt forbruk eller høy produktivitet. Maskinene har et innovativt hydraulisk system, Hydro-Static Transmission (HST). Systemet gir god mobilitet, selv når skuffen eller utstyret er fullastet, og god kontroll ved stigning og under aksellerasjon. HST systemet tilbyr fire ulike hastighetsvalg, hver tilpasset ulike arbeidsoppgaver. Den optimale trekkraften til ZW140PL og ZW150PL kan stilles inn. Sjåføren velger mellom fire arbeidsmodus i henhold til arbeidets karakter og egne preferanser. Elektronikken kontrollerer at trekkraften optimaliserer produktiviteten, mens dekkslitasje og drivstofforbruk reduseres til et minimum.

Ultimat kjørekomfort og sikkerhet

Det romslige førerhuset i den nye ZW140PL-5- og ZW150PL-5-hjullasteren er utformet med tanke på best mulig komfort. Det er gjort en rekke endringer for å skape mer plass, gi bedre sikt og sørge for et komfortabelt arbeidsmiljø for føreren. Praktiske og brukervennlige funksjoner er tatt i bruk for at du skal kunne arbeide raskt og enkelt. Vårt overordnede mål har vært å gi en enda bedre samlet brukeropplevelse i de nye Hitachi ZWPL-5-hjullasterne, slik at du kan ha glede av arbeidet og føle deg mindre sliten ved arbeidsdagens slutt.

Enhver vibrasjon og ethvert støt absorberes av den forseglede og avdempede hytta. Dette reduserer resonansen og gir et generelt lavt støynivå. PL-modellen har en tilleggsvekt som utjevner vekten av lastearmen og forbedrer stabiliteten. Store temperatursvingninger forebygges med air-condition og et dobbelttak.

Reduserte driftskostnader

Kostnader knyttet til drift og vedlikehold er meget lave. Viktige grunner er enkel tilgjengelighet til maskinens inspeksjonspunkter og lang holdbarhet på komponentene.

Hitachi har designet de nye ZWPL-5-hjullasterne slik at de både er svært effektive p. arbeidsplassen og samtidig bruker merkbart mindre drivstoff enn tidligere modeller. ZW140PL-5 / ZW150PL-5 har en rekke egenskaper som bidrar til lavere drivstofforbruk, og som derfor også reduserer driftskostnadene og sparer miljøet. Ikke bare oppfyller den EUs nyeste utslippsforskrifter, den er også en investering som lønner seg forretningsmessig.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search