Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Minigraver / Minigraver ZX33U-6
zx33u-6

Minigraver ZAXIS 33U-6 – Høy produktivitet og reduserte driftskostnader.

Maskinvekt: 3 720 kg
Motoreffekt: 18,0 kW / 24,1 hk
Skuffestørrelse: 165 liter

Den brukervennlige ZX33U-6 tilbyr høy ytelse, stabilitet og komfort og er enkel å vedlikeholde. Den nye Zaxis‑6-gravemaskinen kan brukes med et stort utvalg tilbehør og er ideell for utleie, grøftegraving, grunnarbeid, landskapsarbeid og innendørs rive- og byggearbeid. Den er utstyrt med en Euro 5-kompatibel motor og trenger ingen etterbehandlingsenhet, noe som reduserer tid og utgifter til vedlikehold.

Takket være et effektivt hydraulikksystem kan ZX33U-6 tilby høy produktivitet og god drivstofføkonomi. I likhet med tidligere Zaxis-Modeller har den en rask arbeidssyklus og stor arbeidskapasitet. Den gode drivstofføkonomien til ZX33U-6 baserer seg på et avansert energisparingssystemet. En kombinasjon av ECO-modus, automatisk tomgang og isokron motorstyring reduserer gravemaskinens drivstofforbruk betydelig.

Eksepsjonell komfort
Førerkomfort var en viktig faktor da Zaxis‑6-serien av minigravere ble designet. Det ROPS-kompatible førerhuset til ZX33U-6 er romslig, slik det også var på Zaxis-5-modellene. Det er lett å komme inn i takket være stigtrinnet, og det har et bredt, justerbart sete med fjæring og glidefunksjon, omgitt av brukervennlige kontroller som er lette å nå. Front, bomutsving, kjøring og blad betjenes med hydrauliske styrespaker.ZX33U-6 er utstyrt med nye LED-lys – ett på førerhuset og ett på bommen. Disse har lengre levetid enn halogenlys og er svært energieffektive. Ekstrautstyret omfatter blant annet en ny solskjerm på frontruten og en multifunksjonsspak (AFL) til bruk for ulike typer tilbehør, for eksempel en hydraulisk pigghammer. Den har en proporsjonalbryter for ekstra rør som muliggjør manøvrering med rykkfrie bevegelser og meget god kontroll. En AFL nummer to for ytterligere rør er tilgjengelig som fabrikkmontert ekstrautstyr.

Enkel å vedlikeholde
Enkelt vedlikehold er en integrert del av den brukervennlige designen til ZX33U-6. Motor- og radiatordeksel er utformet med tanke på enkel tilgang. Mer plass rundt åpningen til drivstofftanken gjør det enklere å fylle drivstoff på minigraveren. Det er også enklere å rengjøre understellet, takket være den skittavvisende beltekonstruksjonen som gjør det enkelt å fjerne gjørme og sand. Åpningene i doserbladet gjør at det ikke bygges opp så mye skitt, og skitten er enklere å fjerne. Batteriet er plassert på samme side som radiatoren for å lette vedlikeholdet. For å gjøre vedlikeholdet tryggere og enklere er hovedstrømbryter nå blitt standardutstyr. Hitachis minigravere er kjent for sin slitestyrke, og funksjoner som fôringer med høy ytelse i fronten, boksinndelt blad med stiv ramme, D-profilramme og bomsylindervern sørger for høy produktivitet og oppetid. Seigo Yamamoto, Product Manager for Mini & Compact Products hos HCME, sier: «ZX33U-6 er blant de mindre maskinene fra Hitachi, men den er likevel kraftig, rask og energieffektiv. ZX33U-6 er en allsidig gravemaskin som kan brukes på mange ulike arbeidsplasser og med ulike typer tilbehør. Vi har designet minigraverne i Hitachis Zaxis-6-serie med et ønske om å overgå forventningene til eiere og førere rundt om i Europa, og vi tror vi vil lykkes i dette.»

Fordeler
Effektivt hydraulikksystem
Høy produktivitet og reduserte driftskostnader
Brukervennlig, med komfortabel betjening
Meget enkel å vedlikeholde

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search