Hjem / Anleggsmaskiner / HAMM anleggsvals / Tandemvals HD8VV
HAMM Tandemvals HD8VV

Tandemvals HD8VV – Enkel transport, enkel lasting

Lengde: 2 295 mm
Bredde: 938 mm
Høyde: 2 210 mm
Maskinvekt: 1 590 kg

Anleggsvals og veivals

Hamm er vår leverandør på alt innen veivals. En god anleggsvals bør være driftssikker og av god kvalitet. Hamm er en del av Wirtgen Group og har lange tradisjoner med å levere kvalitetsprodukter. Historien til Hamm er lang og imponerende. Historien til selskapet startet tilbake i 1878 og det er dermed mange år med kunnskap og erfaring bak enhver produktlansering. Ved å investere i anleggsvalser fra Hamm er du også sikret en god annenhåndsverdi på produktet.

Produktrangen som blant annet inkluderer veivalser, anleggsvalser og tandemvalser er stor og rangen dekker alle behov. Er du usikker på hvilken maskin som passer ditt behov – kan du ta kontakt med lokale maskinselger hos Nasta for råd og veileding.

Ved å kjøpe anleggsvals via oss i Nasta er du i tillegg til gode kvalitetsprodukter også sikret et landsdekkende salg- og serviceapparat som står parat til å hjelpe deg dersom du måtte trenge hjelp. Trenger du på diskutere hvilken anleggsvals som passer deg og din bedrift best – så finner du en oversikt over våre maskinselgere her.

Du kan lese mer om Hamm anleggsvalser her »

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search