Ledig stilling som servicemekaniker i Østfold og Follo

Nasta selger stadig flere Hitachi og Bell anleggsmaskiner og nå trenger vi enda en dyktig mekaniker for å serve maskinene i Østfold og Follo.

Som servicemekaniker hos Nasta kjører du en godt utstyrt servicebil. Arbeidsdagen er variert, og oppdragene er alt fra planlagte (periodiske) servicer og reparasjonsoppdrag til «utrykning» på hastejobber.

Utgangspunktet for arbeidsdagen er fra ditt bosted. Vårt lager for henting av deler og smøremidler i Østfold/Follo er hos Ringstad Transport i Moss.

Jobb hos Nasta
Vi tilbyr en sikker og trygg arbeidsplass, kombinert med ordnede lønns- og arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser. Vi mener selv at vi har et ekstremt godt arbeidsmiljø, hvor besluttsomhet, kvalitet, toleranse og raushet er hovedverdiene våre.

Med førsteklasses produkter og kompetente medarbeidere tilbyr vi løsninger som bidrar til en bærekraftig utvikling for våre kunder og samfunnet.

Om Nasta
Nanset Standard AS ble etablert i 1929 og i 2011 byttet selskapet navn til Nasta AS. Nasta er en av Norges ledende leverandører av anleggsmaskiner og utstyr med landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon.

Virksomheten omfatter import, salg og service på maskiner fra blant annet Hitachi, Bell, HSP Gripen, Weber og MSB. Nasta har i dag ca 180 ansatte og totalomsetningen i 2021 var på ca 1,3 milliarder.

Er du en god og strukturert mekaniker?

Send inn din søknad nå – søknadsfristen er snarest!


  Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA (Google's personvern og vilkår for bruk gjelder).

  Kontaktperson

  Har du spørsmål om stillingen?

  Andre Rutledal

  Andre Rutledal
  Serviceleder Larvik
  Telefon: 905 34 117
  E-post: andre.rutledal@nasta.no

  Amund Sivertsen
  Leder servicemarked
  Telefon: 934 20 372
  E-post: amund.sivertsen@nasta.no

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Not readable? Change text. captcha txt
  0

  Start typing and press Enter to search