Nastadriver nettsiden

Maskinførerne er svært viktige for kundene våre, og viktige for Nasta. Derfor ønsker Nasta å kommunisere med dere direkte. Som Hitachifører blir du sett og hørt, for vi vet at du sitter med kunnskap som kan hjelpe Nasta til å bli en enda bedre samarbeidspartner for din arbeidsgiver og andre gode kunder. En sterk teknisk avdeling i Nasta har stor gjennomslagskraft hos våre hovedleverandører. Hitachi og Bell tar hensyn til hva Nasta formidler av inntrykk og synspunkter fra dere der ute. Derfor er dine synspunkter viktige for oss. Under Vei og Anlegg 2015 lanserte vi ”Nasta Driver” som en informasjonskanal og et digitalt forum for førere av Hitachi og Bell.

En kan registrere seg i klubben på www.nastadriver.no. Ved å melde deg inn vil du få tilgang til medlemsfordeler, bl.a. opprette egen førerprofil, laste opp bilder og delta i ulike forum. Du vil finne aktuell info, samt tips og råd fra våre tekniske sjefer som har lang erfaring med blant annet føreropplæring.  Medlemmer vil også få spesielle fordeler i vår nettbutikk, og en egen medlemspakke ved innmelding. Klubben er gratis for alle, men forutsetter at man registrerer seg. En gang i året vil medlemmene også motta en gave. Denne vil ikke være tilgjengelig for salg i nettbutikken – men forbeholdt medlemmene.

Er du Nasta Driver medlem? Husk å meld deg inn i vår lukkede Facebook gruppe også – kun for registrerte medlemmer!

Siste innlegg
4 kommentarer
 • Ola weel
  Svar

  Jeg vil bli medlem

  • JANNIKE HANSEN
   Svar

   Hei Ola! Hvis du ønsker å bli medlem må dette gjøres via http://www.nastadriver.no! Velkommen med i klubben!

 • Nils Nilsen
  Svar

  Jeg ønsker og få endret størrelse på klær som jeg mottar fra dere, fra M til L. Mvh nils nilsen eira

  • NASTA AS
   Svar

   Hei Nils!

   Alle slike endringer kan gjøres direkte i din profil. Har du problemer med innloggingen – send en mail til driver@nasta.no – så hjelper vi deg videre!

Skriv en kommentar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Begynn å skrive og press Enter for å søke