Nastadriver nettsiden

Maskinførerne er svært viktige for kundene våre, og viktige for Nasta. Derfor ønsker Nasta å kommunisere med dere direkte. Som Hitachifører blir du sett og hørt, for vi vet at du sitter med kunnskap som kan hjelpe Nasta til å bli en enda bedre samarbeidspartner for din arbeidsgiver og andre gode kunder. En sterk teknisk avdeling i Nasta har stor gjennomslagskraft hos våre hovedleverandører. Hitachi og Bell tar hensyn til hva Nasta formidler av inntrykk og synspunkter fra dere der ute. Derfor er dine synspunkter viktige for oss. Under Vei og Anlegg 2015 lanserte vi ”Nasta Driver” som en informasjonskanal og et digitalt forum for førere av Hitachi og Bell.

En kan registrere seg i klubben på www.nastadriver.no. Ved å melde deg inn vil du få tilgang til medlemsfordeler, bl.a. opprette egen førerprofil, laste opp bilder og delta i ulike forum. Du vil finne aktuell info, samt tips og råd fra våre tekniske sjefer som har lang erfaring med blant annet føreropplæring.  Medlemmer vil også få spesielle fordeler i vår nettbutikk, og en egen medlemspakke ved innmelding. Klubben er gratis for alle, men forutsetter at man registrerer seg. En gang i året vil medlemmene også motta en gave. Denne vil ikke være tilgjengelig for salg i nettbutikken – men forbeholdt medlemmene.

Er du Nasta Driver medlem? Husk å meld deg inn i vår lukkede Facebook gruppe også – kun for registrerte medlemmer!

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search