Hitachi ZX135-6 i Fallang Graving AS

«Hitachi er det beste jeg har hatt!
Det bare går og går!»

Hitachi ZX135-6 i Fallang Graving AS
Hitachi ZX135-6 i Fallang Graving AS

En av Norges fineste beltegravere!

Dennis Marve Fallang startet å grave når han var fire år gammel. Som 16-åring startet han eget firma. Nå er han daglig leder i Fallang Graving AS. Denne høsten kjøpte han seg en ny Hitachi. Men det var ikke bare hvilken som helst Hitachi.

Så fin var den at Anleggsmagasinet og Tungt.no ga den tittelen «En av Norges fineste beltegravere!» Hvorfor? -Med utgangspunkt i en Hitachi ZX135US-6 er maskinen hellakkert i grå og oransje/kobber metalic farger. I tillegg kommer fire lag med klarlakk.

En stor lyspakke er dessuten påmontert. Sist med ikke minst er det bilde av selveste Marve Fleksnes som preger maskinens høyre side. Dennis har nemlig, foruten anleggsmaskiner, også en forkjærlighet for Marve Fleksnes. Nok til at han til og med tok Marve som mellomnavn, samt at høyre overarm er tatovert med selveste Rolf Wesenlund!

Men tilbake til maskinen: «Maskiner er virkelig en stor lidenskap og jeg er nok over middels interessert» smiler entreprenøren med et glimt i øyet. Dette er første nye maskinen Nasta har levert til Fallang Graving AS, men det er ikke første gang Fallang har en Hitachi i maskinparken. Tidligere har firmaet hatt en ZX135US, samt en ZX85 som nå er byttet inn.

Og hvorfor ble det denne gang nok en Hitachi?

«Hitachi er det beste jeg har hatt. Det bare går og går!» smiler entreprenøren som skal kjøre den nye maskinen selv.

«Det ble en ny ZX135 denne gang på grunn av størrelsen. Den er perfekt for mitt bruk. I forhold til en åtte-tonner får jeg gjort mer, da denne er sterkere. På noen av jobbene vi har blir en åtte-tonner litt for liten. Så denne er mer ideell! Den er jo ikke så mye større, hverken i bredde eller lengde. For de jobbene vi har vi funnet ut at denne er helt suveren!» smiler Dennis. Det første prosjektet til maskinen ble boligbygging på Hankø utenfor Fredrikstad.

Og Dennis Fallang selv bekrefter at han er fornøyd:

«Jeg er storfornøyd med maskinen og hvordan den er blitt. Jeg kunne selvfølgelig hatt en original maskin også selvfølgelig, men det er mye fetere å ha noe som ingen andre har. Å skille seg ut i mengden – det er tøft!» avslutter maskineieren med et smil før han belter opp maskinen på lasteplanet.

Vil du vite mer om Hitachi ZX135US-6 ?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search