Seim Maskin AS Øystein Seim

«Veldig god service og
fantastiske fakturarutiner!»

Seim Maskin AS - Hitachi
Seim Maskin AS - Hitachi

Fornøyde ansatte og stabil maskinpark hos Sandefjord entreprenør.

For 11 år siden startet Øystein Seim firmaet Seim Maskin AS. Før det kjørte han gravemaskin og trivdes med det. Nå blir det ikke så mye tid til å kjøre maskin lenger, for i dag har han 29 ansatte og har cirka 85 millioner i omsetning.

Firmaet har utviklet seg veldig de siste årene og er nå utvidet med blant annet det nye selskapet Seim Asfalt. Firmaet er lokalisert i Sandefjord og har kunder i hele Vestfold. De har spesialisert seg på kommunaltekniske anlegg og har rammeavtaler hos flere av kommunene i fylket.

«Min første Hitachi var en EX60 som jeg kjøpte brukt fra Nasta. Det viktigste for oss ved valg av maskin er at det er godt produkt som holder, samt at det er bra service. Og det vil jeg rose Nasta for. Det har vært bra hele tiden! Dessuten synes jeg dere i Nasta er ekstremt gode på fakturering – der har dere bygget en meget bra organisasjon. Det er rett og slett lett å handle med dere» smiler Øystein.

Firmaet har også kjøpt en stor del av utstyrspakken sin hos Nasta. I dag er det både Weber vibroplater, Gripen klyper og MSB hammere i utvalget hos entreprenøren. «Ved valg av utstyr har jeg jo de samme kravene som ved kjøp av maskin; at det er kvalitet og at leveransene er i henhold til avtale» påpeker Seim.

Seim Maskin AS skifter vanligvis ut maskinene i parken etter 5 år/8000 timer. Bedriften har også serviceavtale på alle maskiner. Her spiller både miljøkrav og driftsutgifter inn når det gjelder maskinvalg. Det har vært mange oransje maskiner opp gjennom årene og i dagens maskinpark er 60% Hitachi maskiner fra Nasta.

«Det har vært en hyggelig reise – og det har vært veldig gøy. Jeg har veldig fokus på likeverd og at det ikke er forskjell på folk. Vi merker at vi nå begynner å tiltrekke oss dyktige folk. Vi har vært heldige for vi har et godt omdømme og vi har nok valgt å gå litt utradisjonelle veier. Med bonusordninger og sosiale tiltak, som blant annet eget treningssenter, tiltrekkes vi flinke folk. Og i vår bransje trenger man ordentlig og pliktoppfyllende ansatte – for man er jo veldig synlig i bybildet. Dessuten er det viktig å ha ansatte som kan kommunisere ordentlig».

En av disse flinke folka er Arnulf Andersen. Han er selvfølgelig ute på jobb, så turen går til Vårnes renseanlegg. Her har han fikset en vannlekkasje på en gammel asbest vannledning og byttet ut tre meter med rør. Til jobben brukte han en Hitachi ZX85US-5.

«Vi har jo mye VA-arbeid så da passer 8-tonneren ypperlig. Den er kjekk å få på lastebil og enkel å ta med seg. Det er veldig fint med kompaktgraver uansett egentlig. Det er jo ofte mye hekk og gjerne noen forbipasserende – så det å ha oversikt er viktig og det har jeg med denne».

Arnulf har jobbet i firmaet siden mars 2014 – han begynte i en ZX85US-3.«Denne serie 5 maskinen fikk jeg for 4 år siden. Etter et år kjørte jeg 135 og hoppet tilbake i denne i jula i fjor igjen. Jeg trives veldig godt her i Seim Maskin AS – må vel neste påstå at det er det beste firmaet i hele Vestfold. Er rett og slett en toppers plass å jobbe. Sjefene er også veldig bra – så jeg trives godt».

I tillegg får både maskinen og serviceapparatet fra Nasta skryt fra maskinføreren;

«Kvaliteten på maskinene er jeg veldig fornøyd med. Og så er det jo veldig fin hydraulikk på dem. Men ikke minst; servicen er svært god. Jeg ringer alltid til Ivar på verksted og han er jo helt fantastisk. Det er jo servicene da og den årlige sertifiseringen – ellers så er det jo aldri noe galt og veldig lite problemer imellom – så det blir lite besøk, men det er jo kanskje for så vidt bra» avslutter maskinføreren med et glimt i øyet før han fortsetter arbeidet.

Vil du vite mer om Hitachi 8 tonner ?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search