Hitachi zx135us-6 Frustøl

«En kjempe maskin!
Veldig bra!»

Hitachi zx135us-6 Frustøl
Hitachi zx135us-6 Frustøl

Velfungerende korthekk hos Frustøl AS på Sørlandet!

Kristoffer Øvland har vært servicemekaniker hos oss i Nasta siden 2013. Han tilhører vår avdeling på Sørlandet som har avdeling på Mjåvann Industriområde utenfor Kristiansand.

Vi blir med Kristoffer på jobb for å få et innblikk i hvordan det er å være servicemekaniker. Denne dagen går turen til en av våre kunder som skal ha årskontroll på maskinen sin.

På tomtegraving i Søgne treffer vi maskinfører Per Kristian Lauvsland. Per har jobbet for Frustøl AS i snart 14 år og stortrives i jobben. For et år siden byttet han fra en serie 5 maskin til en ZX135US-6 som han nå kjører. Det er denne maskinen Kristoffer er kommet for å ta årskontroll på. Gravemaskinen med korthekk er en av våre bestselgende maskiner og det er en svært allsidig graver. Det kan virke som om maskinfører Lauvsland også er enig:

«Det er en kjempe maskin. Jeg har bare kjørt korthekk og er veldig fornøyd med det. Jeg vil helst bare ha det. Slik som det er her er man jo tett opptil ting». Maskinstørrelsen gjør at arbeidsdagen til maskinføreren ofte er svært variert og oppdragene ulike fra uke til uke.

«Maskinen er fin, den er liten, om du må ta en hustomt alene så går det også» smiler Per med et glimt i øye. Oppdragene er konsentrert rundt Kristiansand og Søgne og han er stadig på nye prosjekt.

Mens Kristoffer gjør årskontroll på maskinen får vi tid til å spørre Lauvsland om hva han tenker om Hitachi og Nasta.

«Vi er veldig fornøyde! Nasta er veldig bra. Vi har jo også verksted på Mjåvann – så det er jo veldig enkelt. Ellers er det jo veldig lite galt med maskinene vi har hatt. Det har ikke vært noe tull med denne. Det er veldig bra. Jeg vil heller bruke tiden på det man tjener penger på».

Etter nøye inspeksjon og test er maskinen godkjent. Kristoffer signerer i årskontrollboken og setter kursen mot nye kundeoppdrag. Per setter seg inn i graveren og fortsetter tomtearbeidet med graveren, noe han trygt kan gjøre frem til neste årskontroll.

Vil du vite mer om Hitachi ZX135US-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search