Hitachi zw220-7
Hitachi zw220-7
Hitachi zw220-7 - førerhytte

Hitachi ZW-7 hjullastere introduseres i Norge!

Nytt design, høy komfort og optimal driftstid! Hitachi er stolt av å introdusere sin første Stage V-kompatible hjullaster, den første modellen i serie 7. Hjullasteren ZW220-7 er designet for å gi føreren full kontroll, med bransjeledende sikkerhetsfunksjoner og høyest mulig komfort i førerhuset. Eksepsjonell effektivitet og optimal driftstid reduserer payback tiden for maskinene i Hitachi ZW-7 serien.

Føl forskjellen
Den største merkbare endringen på de nye serie 7 hjullasterne er førerhuset. Suveren allroundsikt og intelligente systemer gjør den nye ZW220-7 til den sikreste maskinen på markedet.

Aerial Angle kamera-systemet gir førerne et unikt 270 graders fugleperspektiv over arbeidsområdet, mens det bakre hindringsdeteksjons- og varslingssystemet umiddelbart varsler om noe skulle nærme seg bak maskinen. En rekke andre sikkerhetstiltak er dessuten integrert for å gjøre arbeidsplassen tryggest mulig.

Den fullstendig redesignede førerhytten er designet for at førerne skal være mindre slitne og mer fornøyd etter et skift, blant annet ved at setet og spaker har fullfjæring.

ZW220-7 har et spesielt lavt lydnivå og takket være elektriske spaker, ny skjermkontroller og praktisk sidebryterpanel er maskinen enkel å betjene. En 8-tommers monitor styres via et styrehjul, og et nytt sidepanel gjør lasteren enkel å operere.

«Vår serie-7 beltegravere som ble introdusert i fjor, har blitt svært godt mottatt av norske maskinførere», sier produktsjef Ole Kristian Skauan. «Vi gleder oss nå til at også hjullasterkundene får oppleve disse forbedringene når de nye serie-7 hjullasterne ruller inn i det norske markedet».

Forbedrer inntjeningen med maksimert oppetid
Kombinasjonen av sterkt forbedret drivstofføkonomi og effektivitet gjør at ZW220-7 tjener mer penger for eieren.

Raskere og mer effektive lastingsoperasjoner muliggjøres med en automatisk hastighetsreguleringsfunksjon. Maskinen reduserer automatisk hastighet når den nærmer seg kjøretøyet.

Det nye lastindikatorsystemet gjør at ZW-7-modellen laster mer nøyaktig, med besparelse av tid og penger som resultat. Føreren kan overvåke drivstofforbruket via ECO-måleren, og ytelsen kan økes med flere justerbare funksjoner.

En allerede driftssikker hjullaster blir nå enda mer pålitelig fordi ZW220-7 er konstruert med enda mer holdbare komponenter, intelligente forebyggingssystemer og enkle vedlikeholdsfunksjoner.

Total kontroll og støtte
Gjennom hele livssyklusen til de nye ZW-7 hjullastere, tilbyr Nasta og Hitachi et bredt spekter av tilgang til viktige data og verktøy slik at eier og operatør kan administrere maskin og maskinpark effektivt.

Disse inkluderer allerede eksisterende maskinovervåkingssystemer som ConSite (en del av Global e-Service), og ConSite Pocket-appen, som hjelper til med å overvåke ytelse, spore plassering og planlegge vedlikehold.

“Mange års omfattende forskning har bidratt til utviklingen av ZW-7-serien for å sikre at den oppfyller de spesifikke kravene til europeiske kunder, fra småbedriftseiere til store flåtentreprenører,” sier Bill Drougkas, produktsjef for hjullastere i Hitachi Construction Machinery (Europe) NV.

“Som et resultat tror vi at den gir en unik opplevelse i førerhuset og overgår forventningene når det gjelder effektivitet og ytelse. Ved å samarbeide med våre kunder – leverer Hitachi og Nasta bransjeledende utstyr, innovativ teknologi og omfattende kundesupport”.

Nasta forventer de første lasterne til Norge i begynnelsen av april.

Vil du vite mer om Hitachi ZW220-7?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en hjullaster?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search