Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX160LC-6
jimmy-nore-og-sonn-hitachi-zx160lc-6

Beltegraver ZX160LC-6 – Den perfekte servicemaskin i ny serie.

Gravedybde:  5 980 mm
Maskinvekt: 18 600 kg
Motoreffekt: 86,0 kW / 117 hk
Rekkevidde: 8 870 mm
Skuffestørrelse: 900 liter

De mellomstore gravemaskinene i Hitachi Zaxis-6-serien, som er kjent for sin pålitelighet og ytelse.

Beltegraver ZX160LC‑6 gir en lønnsom avkastning på investeringen, og er konstruert for å være effektiv og pålitelig i arbeid. Beltegraveren er godt egnet for et bredt spekter av forskjellige krevende anleggssteder, hele dagen, hver eneste dag.

Underrullene på ZX160LC‑6 har fått nytt design som forhindrer at søle trenger inn og forårsaker skader på oljetetningen. Dette forbedrer maskinens slitestyrke på lang sikt.

Global e-Service gjør det mulig for eierne å overvåke maskinparken sin eksternt via Owner’s Site (online-tilgang døgnet rundt) og ConSite (en automatisk månedlig rapport). Dette maksimerer effektiviteten, minimerer nedetiden og øker den samlede ytelsen.

Beltegraveren er utrolig allsidig når det gjelder å takle vanskelige arbeidsforhold, som for eksempel mykt terreng eller steinet mark i fjellområder. Siden den er kompakt og relativt sett en lettvekter, går den ikke på kompromiss med hverken ytelse eller slitestyrke.

Med den unike teknologien som er spesielt utviklet for de mellomstore gravemaskinene i Zaxis-6-serien, leverer beltegraver ZX160LC‑6 opp til Hitachi sitt omdømme med hensyn til kvaliteten i de tekniske løsningene som benyttes.

Ønsker du å sparer drivstoff og kostnader  er beltegraver ZX160LC-6  et sikkert valg. Tap av hydraulisk energi reduseres av HIOS IV-teknologien. Dette hjelper til å senke drivstofforbruket med 8 % i PWR-modus, uten at det går ut over produktiviteten.

En stor, sju-tommers flerfunksjons-­LCDmonitor sikrer at maskinføreren av beltegraver ZX160LC-6  har full kontroll på maskinens status og innstillinger, kun med ett blikk.

Kort sagt: Den perfekte servicemaskin i det norske markedet.

Les om hvorfor Jimmy Nore & Sønn AS velger Hitachi ZX160LC-6

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search